Dit zijn de nieuwe series en films die in november naar Videoland komen

De horrormaand van Videoland is nog in volle gang met veel toffe films die naar de dienst komen, maar we weten inmiddels al wat we mogen verwachten in November. De dienst krijgt ontzettend veel toffe films in november, maar ook Temptation Island keert terug met een nieuw seizoen.

Temptatioooon...

Het meest populaire programma op Videoland krijgt een nieuwe seizoen in november. Temptation Island start met een wekelijkse aflevering op 11 november. Dit seizoen zal anders zijn dan voorgaande seizoenen, met een nieuwe opzet, maar hetzelfde doel, testen van relaties. Kaj Gorgels en Monica Geuze zullen het programma presenteren.

Naast Temptation Island starten series als Criminal Cimnds, Liar, Find Me In Paris, Doc Martin, en Utopia Falls in november. Dit zijn series vol met misdaad en drama, die je niet wilt missen.

Met name de films stelen volgende maand weer de show. 8 Mile en Straight Outta Compton, twee films over Hip Hop-muziek komen naar de dienst, en moet je gezien hebben. Daarnaast komen er ook romantische films naar de dienst zoals The Holiday en Love Actually, maar ook de romcom The Break-Up is te zien.

Er komt ook een flinke lading actie en thriller naar Videoland. World War Z, de vijf The Bourne-films, de The Hobbit-trilogie, Mission Impossible en Save Private Ryan. Dit zijn stuk voor stuk films die je gezien moet hebben.

Dit waren onze aanraders die volgende maand naar de dienst komen. Je kunt hier de hele lijst met films, series, programma's en kinderseries zien die naar de dienst komen.