ADV: Simyo, Doe Je Ding Deals: meer data in een voordelige bundel

Simyo gaat de zomer in met een glimlach. In de Doe Je Ding Deals krijg je flinke kortingen op diverse bundels. Daarbovenop krijg je ook nog eens meer data.

Met eSim voor zowel abonnement als prepaid

simyo

Simyo laat je lekker je gang gaan in de Doe Je Ding Deals. Het heeft verschillende abonnementen verlaagt in prijs. Daarbovenop krijg je ook nog eens meer data!

Tijdens deze actie, die tot 31 augustus duurt, zijn bijna alle bundels in de aanbieding. Zo krijg je de bundel met 6 GB tijdelijk voor maar € 9 per maand. Ben je een echte grootverbruiker? Dan pak je de bundel met 15 GB voor maart € 13 per maand.

Je maakt je abonnement compleet met belminuten en een sms-tegoed. Voor 200 minuten bellen of 200 sms'jes betaal je maar € 5 per maand. Heb je veel vrienden met lange verhalen? Kies dan voor onbeperkt bellen en sms'en voor € 7 per maand.

Bekijk hier alle aanbiedingen van Simyo

eSim voor iedereen bij Simyo

Simyo is een van de eerste aanbieders in Nederland waar je een eSim kunt aanschaffen voor je smartphone. Deze nieuwe digitale simkaart biedt ontzettend veel voordelen voor iedereen. Voor jou als gebruiker zorgt het voor het voor meer gemak, flexibiliteit en een nieuw abonnement is nog sneller afgesloten.

simyo2

eSim is nu nog voor een beperkt aantal toestellen te gebruiken, maar dit zullen er in de komende jaren steeds meer worden. Klik hier om te kijken of jouw toestel gereed is voor eSim en hoe je een nieuw abonnement afsluit met deze digitale simkaart.