Dit zijn de nieuwe films en series op Netflix in november

In november wordt er weer een flinke lading films en series toegevoegd aan het aanbod aan Netflix. Het is duidelijk dat de dienst zich voorbereid op de december maand, die meestal in het teken staat van kerst.

Weer genoeg om te kijken

Netflix voegt in november een viertal Netflix Original Series toe. Op 5 november start een nieuwe serie genaamd Paranormal, die ideaal is om te kijken nadat je klaar bent met The Haunting of Bly Manor, mocht je nog niet klaar zijn met griezelen. De serie gaat over een wetenschapper die een paranormale wereld betreed. Op 15 november start het vierde seizoen van de succesvolle serie The Crown, en op 20 november start Voices of Fire, een serie die gaat over muziek. Aan het einde van de maand, op 27 november, kun je kijken naar seizoen 2 van Virgin River.

Naast een aantal films van externe uitgevers, brengt Netflix een viertal Original films uit. Om je voor te bereiden op de kerstmaand, komt op 13 november Jingle Jangle: A Christmas Journey uit. Op dezelfde dag komt ook La Vita Davanti A Sé naar de dienst. Vanaf 19 november kun je kijken naar The Princess Switch: Switched Again en vanaf 24 november staat Hillbilly Elegy op de dienst.

Op 1 november voegt Netflix direct een hele lijst externe films toe. Dit zijn ze: Magic Mike XXL, The Lucky One, Little Women, Sex and the City: The Movie, Christmas Wonderland, My Sister's Keeper, en geheel in stijl van de huidige situatie, Pandemic. Almost Christmas komt op 11 november naar de dienst, gevolgd door Verliefd op Cuba (14 november), en Christmas with the Kranks (24 november).

In november kun je jezelf dus lekker voorbereiden op december, en alvast in de stemming komen.