Video Take Podcast: 'James Bond wordt weer uitgesteld'

We zijn gestart met de Video Take Podcast, gepresenteerd door IGN Benelux, en nodigen jullie allemaal uit om mee te luisteren. Elke donderdag nemen we de podcast live op via Twitch en plaatsen deze de volgende dag op je favoriete podcast kanalen als Spotify en Apple Podcasts.

James Bond lijkt weer uitgesteld te worden

In de Video Take Podcast bespreken we het belangrijkste film en serie nieuws van de afgelopen week, bespreken we nieuwe trailers die zijn gedeeld en hebben we een spelelement waar een van de tafelgasten een beschrijving geeft van een film en de rest moet raden of deze echt is, of nep. Daarnaast geven we je een oudere kijktip van een film of serie die ons dicht bij het hart ligt, maar geven we ook kijktips die nu relevant zijn op de streamingdiensten.

Je kunt de podcast hieronder luisteren, of via je favoriete diensten als Spotify en Apple Podcasts (links hieronder). Wil je reageren? Kom dan in onze Discord, stuur een bericht naar onze sociale media, of kijk donderdag om 13:00 uur live mee via Twitch. We zijn vanaf deze week elke dinsdag en donderdag live met een podcast!

Klik hier voor Spotify. Vergeet niet de Spotify playlist te volgen, om altijd op de hoogte te blijven van onze uploads.

Klik hier voor Apple Podcasts. Hier zijn wij ook te volgen, en kan jij ons ook nog een rating geven!

Je kunt hier klikken om naar Libsyn te gaan.

Klik hier om lid te worden van onze Discord.