Extraction 2 wordt gemaakt met script van Joe Russo

Net na de release van het eerste deel op Netflix dat uiterst succesvol is verlopen, kondigt de streamingdienst aan dat het tweede deel in ontwikkeling is op basis van het script van Joe Russo. Joe schreef ook het script van de eerste film en is een van de Russo-broers die Avengers: Endgame en Infinity War regisseerden.

Een grote hit

Deadline meldt dat de actiefilm met in de hoofdrol Chris Hemsworth mogelijk de best bekeken film ooit wordt op Netflix. Het productiebedrijf van Joe en zijn broer Anthony, AGBO, zijn op dit moment bezig met het vervolg en zijn optimistisch over de terugkeer van regisseur Sam Hargrave. Chris Hemsworth schijnt ook aan boord te zijn om weer de hoofdrol van Tyler Rake op zich te nemen, maar de deal is nog niet helemaal rond met Netflix. De krabbel wordt pas gezet wanneer het script compleet is.

Extraction eindigde open waardoor we nog niet zeker weten wat we kunnen verwachten in het tweede deel van de film. Joe Russo zegt nog niet te willen verklappen welke richting het verhaal op kan gaan.

"We leggen ons nog niet toe op waar het verhaal ons mee naar toe zal nemen, verder of terug in de tijd", zei Joe Russo. "Het einde is erg open wat het publiek achterliet met veel vragen."