Dit komt er naar Disney+ in juli 2022

Disney+ krijgt er in juli een aantal mooie nieuwe series, animaties en seizoenen bij om de hele zomer van te genieten.

Drie gloednieuwe series op Disney+

Een van die nieuwe series is de Koreaanse dramaserie Kiss Sixth Sense. In deze serie kust een jonge vrouw per ongeluk haar baas, maar op het moment dat ze dit doet ziet ze plots zichzelf naast haar baas in bed liggen. Het blijkt dat ze de een speciale gave heeft. Ze kan namelijk in de toekomst kijken als ze iemand een kusje geeft. Kiss Sixth Sense komt 13 juli uit.

Een andere nieuwe serie is de Amerikaanse true crime drama serie Under the Banner of Heaven. In deze serie volgen we een ijverige detective die plots een brute moord linkt met een van Utah's meest invloedrijke families. Under the Bearer of Heaven komt 27 juli uit op Disney+.

Als laatst komt er nog een zesdelige serie over de punkband de Sex Pistols. In deze serie volgen we specifiek de gitarist Steve Jones en de opkomst van de bijna wereldberoemde band. Pistol staat 1 juli op Disney+

Geweldige animaties

Twee animatieseries op Disney+ krijgen komende maand een nieuw seizoen. Zo komt het tweede seizoen van de Marvel serie What If...? uit. Deze serie volgt verschillende bekende Marvel personages in alternatieve werelden en universums waar alles net iets anders loopt. Zo stelde de serie in het vorige seizoen vragen als: Wat als Peggy Carter het Captain America serum innam, wat als T'Challa Star-Lord werd en wat als Thor nooit een broertje kreeg. What If...? seizoen 2 komt 20 juli uit.

Een andere leuke animatieserie die in juli een nieuw seizoen krijgt is Solar Opposites. In deze serie volgen we een familie van aliens die gaan wonen in midden Amerika. Ze kunnen het er alleen niet over eens worden of dit nu leuk of verschrikkelijk is. Op aarde maken de vier aliens en hun larve allemaal wilde avonturen mee, waaronder een langlopend verhaal over ontvoerde minimensen die wonen in de muur van de alien kinderen. Het derde seizoen van Solar Opposites komt 1 juli uit.

Naast twee animatieseries komt er ook nog een animatiefilm naar Disney+. 13 juli kunnen we genieten van de Bob's Burgers film. In deze film proberen de kinderen van Bob en Linda een mysterie op te lossen dat het slechtlopende restaurant kan redden. Naarmate de gevaren toenemen, helpen deze underdogs elkaar hoop te vinden en te vechten om weer achter de toonbank te komen, waar ze thuishoren.

Highschool musical

De Highschool musical: the musical: de serie krijgt 27 juli een derde seizoen. In deze Disney+ original volgen we een groep tienertheaterenthousiastelingen die deelnemen aan de opzet van de High School Musical: The Musical. De serie krijgt zes afleveringen waarvan elke week een nieuwe aflevering online komt. De titel van de eerste aflevering is al bekend, Happy Campers.