Dit zijn de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in oktober, met The Walking Dead en Rihanna

Amazon Prime Video krijgt weer een aantal toffe nieuwe films en series op de dienst. Met name de The Walking Dead spin-off en de finale van The Boys wil je zeker niet missen.

Spin-offs en finales

The Walking Dead is een monsterhit en heeft al meerdere spin-offs uitgezonden en in ontwikkeling. The Walking Dead: World Beyond is de nieuwste in deze rij spin-offs die naar Prime Video komt. In deze spin-off zie je de eerste generatie die is opgegroeid in de apocalypse en dus de oude wereld niet kent. In de serie zullen we zien welke personages voor het goede en welke voor het kwade zullen kiezen. De showrunners van de originele serie hebben een vinger in de pap bij de spin-off, dus garantie voor succes.

Als je fan bent van Rihanna, weet je ongetwijfeld dat haar merk Fenty erg populair is. Voor haar merk is in samenwerking met Savage, de Savage X Fenty Show Vol. 2 uitgezonden ter ere van de Fall 2020 collectie. Je kunt de hele show bekijken op Amazon Prime Video vanaf 2 oktober.

Simon Pegg en Nick Frost spelen Dave en Gus in Truth Seekers, een serie over paranormale onderzoekers met een komisch randje. Ze willen de spoken opsporen, filmen en dan delen ze hun avonturen op een online kanaal waar iedereen naar kan kijken. Ze bezoeken spokende kerken, bekijken ondergrondse bunkers en houden verlaten ziekenhuizen in de gaten met hun zelfgemaakte apparaten om geesten op te sporen. Hun bovennatuurlijke ervaringen worden steeds frequenter, angstaanjagender en zelfs dodelijker.

De laatste aantal afleveringen van The Boys zullen deze maand ook verschijnen op de dienst. Het tweede seizoen ging al gestoord van start en wordt door velen nog beter bevonden dan het eerste seizoen. The Boys moet je gezien hebben en mist de finale niet op 9 oktober.

Naast deze topseries komen er ook een aantal films naar de dienst. The Lie, waarin ouders de moord van haar dochter proberen te verdoezelen, Black Box, waarin een man zijn geheugen verliest na een auto-ongeluk, Nocturne, over een elite kunstacademie, en Evil Eye, een film waarin een relatie volledig verandert nadat de moeder van het meisje een duistere band heeft met haar vriendje.