Welcome to the Blumhouse brengt acht thrillers naar Amazon Prime

Welcome to the Blumhouse brengt acht thrillers naar Amazon Prime te beginnen met The Lie, Black Box, Nocturne en Evil Eye.

Spanning alom

Amazon Prime introduceert via het Welcome to the Blumhouse-initiatief acht nieuwe thrillers, te beginnen met The Lie, Black Box, Nocturne en Evil Eye. Dat initiatief is een samenwerking tussen Jason Blumhouse Television en Amazon Studios en de films die aan het aanbod worden toegevoegd zijn door beide partijen geproduceerd.

De films worden in twee reeksen van vier beschikbaar gemaakt voor abonnees. The Lie en Black Box worden op 6 oktober toegevoegd en op 13 oktober volgen Nocturne en Evil Eye. De volgende vier films komen in 2021 naar de dienst toe.

Lees ook:

The Lie gaat over een vader en moeder die hun tienerdochter proberen te beschermen nadat ze een moord heeft gepleegd. In Black Box ondergaat een alleenstaande vader vreemde experimenten waarin hij zichzelf verliest.

Nocturne gaat over een student aan de kunstacademie die een geheimzinnig boekje vindt en plotseling excelleert in alles. Ten slotte gaat Evil Eye over een moeder die gelooft dat het vriendje van haar dochter iets te maken heeft met haar verleden.