Netflix releaset trailer Velvet Buzzsaw met Jake Gyllenhaal

Netflix heeft de eerste beelden van de opkomende horrorfilm, Velvet Buzzsaw, onthuld.

Neflix' nieuwe horror heeft een vibe die vergelijkbaar is met die van The Player. De film vindt plaats in een wereld vol met hedendaagse kunst en heeft een grote cast. Het verhaal wordt door verschillende personages, van persoon tot persoon verteld.

Velvet Buzzsaw zal draaien om een aantal schilderijen die gevonden zijn in het appartement van een gestorven kluizenaar. Morf Vandewalt is eigenaar van een lokale kunstgalerij en samen met zijn assistente, Rhodora Haze, stelt hij de surrealistische schilderijen op in zijn galerij. De schilderijen blijken vervloekt en ze kunnen tot leven komen. Degene die het schilderij koopt is niet veilig: hij of zij zal worden verteerd door het gestoorde wezen dat is afgebeeld op het schilderij.

Dan Gilroy heeft deze film geschreven en geregisseerd en de cast bestaat uit onder andere Jake Gyllenhaal (Morf Vandewalt), Rene Russo (Rhodora Haze), Natalia Dyer, Tom Sturridge, Zawe Ashton, Billy Magnussen, Toni Collette, John Malkovich en Daveed Diggs.

Sundace Film Festival is de plaats waar Velvet Buzzsaw op 27 januari 2019 in première zal gaan. De horror is vanaf 1 februari op Netflix te zien en de film zal verschijnen in een aantal geselecteerde bioscopen.

Velvet Buzzsaw

Releasejaar: 2019

Drama | Horror | Mystery | Thriller

Trailer & info