Netflix verwijdert Vampire Diaries en andere titels van streaming dienst

Naast het toevoegen van veel content haalt Netflix zo nu en dan ook films en series van het platform af. Dit keer gaat het onder andere om Vampire Diaries.

Control alt delete

Netflix haalt deze maand weer een aantal titels van de streamingdienst af. Dit kan komen door uiteenlopende redenen. Bijvoorbeeld doordat de rechten zijn verlopen en Netflix het geld liever ergens anders aan uitgeeft.

Mocht je Vampire Diaries nog af willen kijken, dan moet je snel zijn. Alle acht seizoenen worden vanaf 31 mei verwijderd van de streamingdienst. De eerste aflevering van The Vampire Diaries dateert alweer uit 2009 en gaat over het geheimzinnige Mystic Falls, een stad in Virginia met een bovennatuurlijke geschiedenis.

Hier houdt het niet bij op. Er worden ook een aantal aansprekende films van het platform gehaald. Paranormal Activity 5 werd er eerder deze week van Netflix gehaald en later deze maand verdwijnen ook Midway (2019), José José, el príncipe de la canción (2018) en The Titan Games (2019). Daar houdt het niet mee op, want ook La La Land werd al van Netflix gehaald en binnenkort nog Magic Mike.

Behalve content die verdwijnt blijft Netflix uiteraard ook series en films toevoegen. Zo werd afgelopen week bekend wat er in juni naar de streamingdienst komt.