The Umbrella Academy krijgt tweede seizoen

Het eerste seizoen van The Umbrella Academy heeft ons laten zitten met een enorme cliffhanger. Nu weten we dat er een tweede seizoen komt.

The Umbrella Academy Seizoen 2

Update:

Netflix zelf heeft nu officieel aangekondigd dat er een tweede seizoen komt. Dit melden ze in een persbericht. Ze zeggen het volgende over seizoen 2:

Netflix komt terug met een tweede seizoen voor The Umbrella Academy. De castleden, waaronder Ellen Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher en Justin Min, kruipen weer in de huid van hun vertrouwde rollen. Nieuwe castleden voor het tweede seizoen worden op een later moment aangekondigd.

Steven Blackman (Fargo, Altered Carbon) is ook voor het tweede seizoen aangetrokken als Showrunner en Executive Producer. Executive Producers Jeff King (EP), Keith Goldberg (EP), Mike Richardson (EP), Gerard Way (Co-EP) en Gabriel Bá (Co-EP) keren ook terug.

Het tweede seizoen bevat 10 afleveringen van één uur en wordt geproduceerd door UCP (Universal Content Productions) voor Netflix. De productie begint deze zomer in Toronto, Canada.

Origineel bericht:

The Umbrella Academy wordt vernieuwd voor een tweede seizoen. Dit meldt de website Screenrant aan de hand van anonieme bronnen. Het eerste seizoen heeft bewezen dat deze serie een absolute hit was voor Netflix. De serie is gebaseerd op award-winning comics van Gerard Way en Gabriel Bá en wordt sterk beïnvloed door Grant Morrison's Doom Patrol.

The Umbrella Academy

Comicboeken zijn een grote inspiratie voor series. In 2017 verwierf Netflix de ontwikkelingsrechten voor de serie The Umbrella Academy, waarbij Way en Bá zich aansloten als uitvoerende producers. Ook Steve Blackman (bekend van Fargo) sloot zich aan als showrunner. Het eerste seizoen van The Umbrella Academy vertelt het verhaal van twee comicboeken: Apocalypse Suite en Dallas.

Lees ook:

Screenrant kan bevestigen dat Netflix The Umbrella Academy zal vernieuwen voor het tweede seizoen. Naar verwachting loopt de productie van mei 2019 tot september 2019. Er zijn nog geen andere details bekendgemaakt. Seizoen 2 wordt met deze informatie rond 2020 verwacht.

Lees ook:
The Umbrella Academy

60 min

Releasejaar: 2019

Action | Adventure | Comedy | Drama | Fantasy | Sci-Fi

Trailer & info