The Sinner krijgt een tweede seizoen, eerste teaser uit

Hoewel seizoen 1 de eindjes redelijk goed aan elkaar heeft geknoopt, is er na het succes van het eerste seizoen besloten om een vervolg te maken op de mystery/crimeserie. Seizoen 2 zal deze zomer worden uitgezonden op het Amerikaanse USA network. Een releasedatum of deal voor Netflix is nog niet bekend, maar het wordt verwacht dat het niet lang na de tv-release zal zijn.

Seizoen 1 volgde Cora, een jonge moeder die een rustig leven leidt met haar man, Mason. Hun levens worden verscheurd na de gebeurtenissen van een stranduitje, waarbij ze een man in het openbaar op brutale wijze vermoordt en aanvankelijk geen idee leek te hebben waarom ze dat deed. Toegewezen aan de zaak, duikt detective Harry Ambrose in Cora's verleden om schokkende geheimen en emotioneel trauma te vinden en de zaak op te lossen.

Nu Cora's verhaal is afgelopen zal de serie verdergaan in een vergelijkbare wijze, met een bekende moordenaar en zal waarschijnlijk induiken op detective Harry Ambrose wanneer hij een andere zaak onderzoekt.

Teaser

Jessica Biel deelde al de eerste teaser op Twitter, hoewel deze nog niet veel om het lijf heeft. Wel is duidelijk dat het tweede seizoen in de zomer zal verschijnen. Check de korte video hieronder:

The Sinner (S01)

Crime | Drama | Mystery | Thriller

Trailer & info