SkyShowtime gaat samenwerking voor distributie aan met Ziggo

Ziggo en SkyShowtime kondigden gisteren middels een persbericht een brede distributieovereenkomst aan die de streamingdienst naar miljoenen extra huishoudens in Nederland brengt.

It's Showtime

Het partnerschap tussen Ziggo en SkyShowtime is de eerste distributieovereenkomst van SkyShowtime op de Nederlandse markt. Ziggo lanceert vandaag de SkyShowtime-app op Ziggo's TV-platform.

Ziggo-klanten genieten via SkyShowtime van nieuwe en exclusieve films en series, waaronder de nieuwste bioscoopreleases van Universal, Paramount en andere toonaangevende series. Vanaf de lancering kunnen abonnees genieten van hits als Jurassic World Dominion, Minions: The Rise of Gru en de kaskraker Top Gun: Maverick. Andere films op de service zijn: Ambulance, The Black Phone, Nope, The Northman en Smile.

SkyShowtime biedt ook grote nieuwe series uit het Taylor Sheridan-universum, waaronder alle vijf seizoenen van Yellowstone, Dutton originals 1883 en 1923, Mayor of Kingstown en Tulsa King. SkyShowtime is ook de thuisbasis van de grote sci-fi franchiseseries Halo en Star Trek: Strange New Worlds en een breed scala aan andere vooraanstaande series, waaronder Fatal Attraction, Grease: Rise of the Pink Ladies, Rabbit Hole en Yellowjackets.

Z​iggo-klanten moeten wel betalen om gebruik te kunnen maken van de streamingdienst. SkyShowtime kost €6,99 per maand. Voor klanten van de provider wordt dit rechtstreeks gefactureerd op een alles-in-één factuur.