SkyShowtime lanceert officieel in Nederland op 25 oktober

SkyShowtime komt op 25 oktober officieel uit in Nederland. SkyShowtime is een nieuwe streamingdienst die op dit moment beschikbaar is in Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden. Hier zijn series en films te zien van Universal, Dreamworks, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount, Sky en Paramount+.

It's Showtime!

In het persbericht waarin SkyShowtime onthult dat de dienst eind oktober naar Nederland komt laat het weten dat de nieuwe streamingdienst de thuisbasis zal zijn van een selectie aan nieuwe blockbuster-films direct na hun bioscoop- en home-entertainment-release. Het gaat om grote films als Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion, Minions: The Rise of Gru, The Northman, Sing 2, Sonic the Hedgehog 2, The Lost City, Downton Abbey: A New Era, Nope, Belfast, Ambulance en The Bad Guys.

N​aast dit soort films bevat de dienst ook interessante series die hiervoor nog niet in Nederland te zien waren, zoals Halo, Yellowstone, The Offer en Star Trek: Strange New Worlds. Het is nog even afwachten of dezelfde content ook op de Nederlandse variant staat, dit wordt op een later moment onthuld.

De nieuwe service is straks direct voor de consument beschikbaar via de website: www.skyshowtime.com en via de SkyShowtime-app op Apple iOS-, tvOS, Android-apparaten, Android TV en Google TV. De maandelijkse prijs van SkyShowtime is €6,99 in Finland, SEK 79 in Zweden, NOK 79 in Noorwegen en DKK 69 in Denemarken, zo laat SkyShowtime weten in het persbericht. Het is daardoor aannemelijk dat de prijs in Nederland ook €6,99 zal zijn, al is daar nog geen officieel uitsluitsel over.