Dit komt er naar SkyShowtime in maart 2023

In maart 2023 komen weer een aantal toffe nieuwe films en series naar SkyShowtime. Wij zetten de grootste nieuwe toevoegingen voor je op een rij, zodat je weet wanneer je de nieuwe producties mag verwachten.

J​eremy Renner is terug!

In dit artikel bespreken we de nieuwe serie Rabbit Hole en een reeks aan nieuwe films die vanaf maart exclusief te zien zijn op SkyShowtime. Daarnaast zijn er nog een aantal nieuwe seizoenen van doorlopende series bezig op de streamingdienst.

Rabbit Hole is een nieuwe serie waar we deze maand naar mogen uitkijken op streamingdienst SkyShowtime. Het is een spionagethriller met o.a. Kiefer Sutherland en de jonge, veelbelovende Nederlandse acteur Walt Klink. Vanaf 31 maart is de serie exclusief te zien op SkyShowtime. Bekijk hier alvast de trailer

N​aast deze nieuwe serie kunnen we in maart ook uitkijken naar een aantal nieuwe films op het platform:

The Black Phone (vanaf 2 maart exclusief te zien op SkyShowtime)
Mr Malcom’s List (vanaf 14 maart exclusief te zien op SkyShowtime)
The Outfit (vanaf 18 maart exclusief te zien op SkyShowtime)
Resurrection (vanaf 21 maart exclusief te zien op SkyShowtime)
Smile (vanaf 22 maart exclusief te zien op SkyShowtime)

V​ooral The Black Phone, die vanaf morgen te zien is, lijkt ons de moeite waard. De film gaat over Finney Shaw, een slimme maar verlegen jongen van dertien, die wordt ontvoerd door een sadistische moordenaar die hem opsluit in een geluidsdichte kelder.

Doorlopende series op SkyShowtime in maart zijn onder meer:

1923
Law & Order seizoen 22
Mayor of Kingstown
The Best Man: The Final Chapters