Prime Video: De beste nieuwe films en series van juli

Amazon brengt in juli weer een hoop nieuwe films en series naar de streamingdienst Prime Video. Met deze films en series kom jij absoluut de zomer door.

The Tomorrow War, Ex Machina, Warcraft en meer

Er komen een aantal volledig originele films en series naar Prime Video vanaf juli. De eerste film is vanaf 2 juli te zien en heet The Tomorrow War.In deze film is er een groep tijdreizigers uit het jaar 2051 die op aarde arriveert om een boodschap af te leveren. De boodschap is dat er over dertig jaar een wereldwijde oorlog komt tegen een dodelijke buitenaardse soort. Als dit nog niet genoeg is om je te overtuigen, neem dan een kijkje naar de cast. De film kent geweldige acteurs als Chris Pratt, Yvonne Strahovski en J.K. Simmons die de vader speelt van Pratt. In de film gaan ze op zoek naar een manier om de toekomst van de planeet te herschrijven. Bekijk hier alvast de trailer:

Jolt

Een andere film die op 23 juli verschijnt heet Jolt. Hierin speelt Kate Beckinsale een grappige vrouw genaamd Lindy met een pijnlijk geheim vanwege een aandoening. Dit geeft haar moordlustige impulsen die ze alleen kan stoppen door zichzelf een schok te geven met een speciaal elektrode-apparaat. Met de aandoening gaat ze op zoek naar de liefde maar dat blijkt een lastig verhaal. De eerste persoon waarop ze verliefd is geworden wordt de volgende dag vermoord. Ze gaat op zoek naar wraak.

Jolt

Making The Cut S2

In Making the Cut S2 wordt er opnieuw gezocht naar het volgende grote modemerk dat wereldwijd roem kan vergaren. Heidi Klum en Tim Gunn die in de jury zitten krijgen gezelschap van Winnie Harlow en Moschino Creative Director Jeremy Scott. De serie is gefilmd in LA, de stad die bekend staat om de meest modieuze mensen en evenementen ter wereld, de perfecte setting dus voor Making the Cut.

Dat is nog niet alles..

Naast deze originals komen er nog een hoop films naar het platform die al eerder verschenen. Dit zijn de hoogtepunten: Jason Bourne, Manchester by the Sea, The Vvitch: A New-England Folktale, Nocturnal Animals, Warcraft, Ex Machina, The Purge: Election Year en Kong Fu Panda 3.