Dit komt er naar Prime Video in 2023

In februari 2022 komen weer een aantal toffe nieuwe films en series naar Prime Video. Wij zetten de grootste nieuwe toevoegingen voor je op een rij, zodat je weet wanneer je de nieuwe producties mag verwachten.

Clarkson's Farm is terug

De bekendste boer van Groot-Brittannië, Jeremy Clarkson, is terug. De eerste reeks van Clarkson's Farm was al mateloos populair. Vorig jaar had hij een winst van £144 en hij zet nu iets hoger in. Het is druk op veel boerderijen, maar deze staat op het punt om nog een stukje drukker te worden.

Jeremy Clarkson

D​e volgende serie is interessant voor fans van racen. VEEKAY is een driedelige serie over de Nederlandse coureur Rinus ‘VeeKay’ van Kalmthout. De racer uit Hoofddorp heeft één droom: het winnen van de Indianapolis 500 - een van de imposantste en meest prestigieuze races ter wereld. Rinus wordt gezien als één van de grootste talenten in de Amerikaanse racewereld en dit seizoen zou hij geschiedenis kunnen schrijven door de jongste winnaar van de Indy 500 ooit te worden. In deze serie volgen we Rinus, zijn familie en zijn mentor Arie Luyendyk, die zelf de Indy 500 in de jaren ’90 tweemaal op zijn naam heeft gezet.

V​EEKAYis vanaf 10 februari te zien op Prime Video.

SOMEBODY I USED TO KNOW

Workaholic Ally (Alison Brie) wordt op haar werk als TV producent geconfronteerd met een grote professionele tegenslag die haar doet vluchten naar haar oude woonplaats. Hier loopt ze haar eerste liefde Sean (Jay Ellis) tegen het lijf, aan wie zij nog veel oude herinneringen heeft. Hierdoor begint ze de persoon die ze is geworden in twijfel te trekken. Deze film is een bijzonder liefdesverhaal die tegen alle verwachtingen in gaat. Een absolute aanrader zo vlak voor Valentijnsdag. Kijk hieronder vast de trailer:

SOMEBODY I USED TO KNOWis vanaf 10 februari te zien op Prime Video.

CARNIVAL ROW S2

Seizoen twee van Carnival Row wordt afgetrapt met een reeks gruwelijke moorden welke worden onderzocht door voormalig inspecteur Rycroft Philostrate a.k.a. Philo (Orlando Bloom). Bloom is natuurlijk bekend van iconische rollen in Lord of the Rings en Pirates of the Caribean, maar stapt hier in een hele andere rol. Het eerste seizoen stamt alweer uit 2019 en leek tegen het einde van het seizoen steeds beter te worden. Hopelijk wordt dit voortgezet met een tweede seizoen.

C​arnival Row is vanaf 17 februari te zien op Prime Video.

STAR TREK PICARD S3

In STAR TREK: PICARD speelt Patrick Stewart opnieuw zijn iconische rol als Jean-Luc Picard, die hij zeven series lang speelde in "Star Trek: The Next Generation," en wordt het iconische personage gevolgd in het volgende hoofdstuk van zijn leven. Het laatste seizoen begon voor fans goed, maar eindigde enigszins teleurstellend. Hopelijk wordt met het derde seizoen, dat vanaf release wekelijks te zien is, de stijgende lijn weer ingezet.

Star Trek Picard

Star Trek Picard is vanaf 17 februari te zien op Prime Video