Dit komt er naar Prime Video in december 2022

In december 2022 komen weer een aantal toffe nieuwe films en series naar Prime Video. Wij zetten de grootste nieuwe toevoegingen voor je op een rij, zodat je weet wanneer je de nieuwe producties mag verwachten.

Het is Kerst!

Kerst komt eraan, zo ook bij Prime Video. De begin van de maand december staat direct in het teken van de feestdagen met de kerstfilm Your Christmas or Mine? De film is vanaf 2 december namelijk al te zien. Bekijk hier de trailer van de film met een sterrencast bestaande uit Asa Butterfield, Cora Kirk, Alex Jennings, David Bradley, Harriet Walters, Daniel Mays, Angela Griffin, Natalie Gumede, Lucien Laviscount en Ram John Holder.

Niets is te vergelijken met de magie en de opwinding van de feestdagen in New York City, waar de straten schitteren van de feestverlichting, de etalages verblinden en een bijzonder doosje van Tiffany & Co. iemands leven kan veranderen. Mocht je nog niet klaar zijn met de romcoms dan is Something From Tiffany's zeker iets voor jou. Bekijk hier de trailer van de film die vanaf 9 december op Prime Video staat:

V​oor liefhebbers van Nederlandse series is er Modern Love Amsterdam. De zesdelige Nederlandse serie toont uiteenlopende verhalen over liefde en relaties en is gebaseerd op de populaire column uit The New York Times. De columns vormen de basis van de hartverwarmende serie waarbij iedere aflevering de liefde in diverse vormen laat zien. Bekijk hier de trailer van de serie die op 16 december te zien is:

T​ot slot kijken we in de wintermaand december naar het derde seizoen van Tom Clancy's Jack Ryan. Deze is vanaf 21 december te zien op Prime Video. In het derde seizoen van de actie-thrillerserie werkt Jack Ryan als CIA-agent in Rome, wanneer hij wordt getipt dat het Sokol-project, een geheim plan om het Sovjet-rijk te herstellen, weer tot leven wordt gewekt, meer dan 50 jaar nadat men dacht dat het was stopgezet.