Netflix Original-serie Osmosis: Eerste beelden

Osmosis is een Netflix Original-serie die valt onder de genre sci-fi. De Franstalige serie zal beginnen met 1 seizoen van acht leveringen en is op 29 maart 2019 voor het eerst te zien op Netflix.

Iets nieuws op Netflix is altijd wel even spannend en ook nu mogen we weer met spanning wachten op een nieuwe serie genaamd Osmosis. Osmosis wordt beschreven als een sci-fi-serie en is gefilmd in Frankrijk. De franstalige serie zal beginnen met seizoen 1, bestaande uit 8 afleveringen. Het verhaal gaat over het vinden van een 'perfecte match' door middel van de love-app Osmosis, waar al jouw persoonlijke herinneringen en data in is opgeslagen. Zo'n leuke app klinkt ideaal, maar wat als jouw diepste geheimen en meest persoonlijke informatie tevoorschijn komen? 

We kunnen verwachten dat Osmosis een serie zal zijn vol mysterie en spanning. Een account van Netflix op Twitter genaamd seewhatsnext heeft de eerste beelden van de serie online gezet waarin goed te zien is dat de serie een 'futuristische' sfeer zal hebben.

De Netflix Original sci-fi serie zal te zien zijn op 29 maart 2019. 

Osmosis

55 min

Releasejaar: 2019

Romance | Sci-Fi

Trailer & info