Videoland: De beste nieuwe films en series van augustus

Vanaf augustus zijn er weer een hoop nieuwe films en series te zien bij Videoland, waaronder een aantal originele films en shows. Een verscheidenheid van series met Drag Race Holland seizoen 2, mysterie met Dokter Roman: Een GTST Miniserie en pittige kampvuren in Temptation Island Love or Leave.

Temptation...

Er komen in de volgende maand vier nieuwe series naar Videoland waarvan drie series die nog niet eerder verschenen op het platform: Grown-ish, Overspel en Dokter Roman: Een GTST Miniserie. De laatste is misschien wel het interessantst, zeker nu de zomerstop van GTST is. Dokter Roman is een psychologische miniserie van GTST. Hierin wordt de nieuwe huisarts van Meerdijk, Roman van Loon, verdacht van het stalken van zijn ex en wordt hij door een rechercheteam van de politie verhoord.

Naast de series komen er natuurlijk ook weer flink wat nieuwe programma's naar de streamingdienst. Wat te denken van de terugkeer van Temptation Island Love or Leave (waarvan zelfs de koppels nog niet bekend zijn)! Of het inmiddels mateloos populaire Drag Race Holland dat een tweede seizoen krijgt:

Niet de minste films

Wat weinig mensen weten is dat Videoland iedere maand talloze nieuwe films toevoegt aan het platform, en zo aan een prima catalogus weet te bouwen. Zo kun je vanaf 1 augustus al kijken naar Ex Machina, Jigsaw, The Green Mile, The Last Airbender, The Terminator en later in de maand naar Hellboy, Crimson Peak en Green Zone.

Met name Ex Machina is een film die iedereen gezien moet hebben en menig kijker aan het denken weet te zetten. Bekijk hier alvast de teaser trailer:

Dat is uiteraard nog lang niet alles, bekijkhier de complete lijstmet films en series die in augustus naar Videoland komen.