Netflix: de nieuwe films en series in november 2021

November lijkt een goede maand te worden voor Netflix, met talloze goede films en series. Wat te denken van het nieuwe seizoen van Narcos: Mexico, Tiger King 2 of een klassieker als The Departed.

Narcos is terug!

NARCOS: Mexico: Seizoen 3 is vanaf 5 november te zien bij streamingdienst Netflix. Het vervolg op Narcos is mogelijk nog beter dan het origineel en wist met de eerste twee seizoenen al flink te verrassen. Bekijk hier alvast de trailer van het derde seizoen, dan ben je hoe dan ook direct overtuigd:

Mocht je minder hebben met de keiharde actie van het kartel dan is RIVERDALE: Seizoen 6 misschien meer iets voor jou. De tienerserie heeft iets speciaals in petto, want met het zesde seizoen wordt Riverdale vanaf 16 november omgetoverd naar Rivervale. Kijk maar alvast naar deze duistere trailer:

Een XTC producent die in luxe leeft op de grens tussen België en Nederland komt voor veranderingen te staan als twee undercoveragenten infiltreren in zijn organisatie. Inmiddels zijn we alweer bij het derde seizoen aangekomen van het mateloze populaire Undercover met Frank Lammers in de hoofdrol als Ferry Bouman. Het nieuwe seizoen draait wederom om Ferry en undercoveragent Bob, maar introduceert ook een nieuw stel, gespeeld door Murat Seven en Nazmiye Oral. Bekijk hier de trailer voor de Nederlandse successerie die vanaf 21 november bij Netflix te zien is:

Verder komen er in november nog een zestal films uit op de streaming dienst als Originals: The Harder They Fall, Father Christmas is Back, 7 Prisoners, Red Notice, A Boy Called Christmas, Bruised. Vooral de kleurrijke western met Jonathan Majors, Idris Elba, Zazie Beetz, Regina King, Delroy Lindo, LaKeith Stanfield, RJ Cyler, Edi Gathegi, Danielle Deadwyler en Deon Cole spreekt ons aan en is al vanaf 3 november te zien.

Tot slot moeten we nog twee moderne klassiekers bespreken die in november naar de streamingdienst komen: The Departed en een vervolg op het mateloos populaire Tiger King. The Departed is een film die de meeste kijkers wel gezien hebben, maar het kunststukje van Martin Scorsese met Leonardo DiCaprio, Matt Damon en Mark Wahlberg verdient eigenlijk wel een kleine rewatch. Verder is hier alvast een klein voorproefje op Tiger King 2: