Nieuw op Netflix: Februari 2019

Het is alweer bijna februari en dat betekent nieuwe films en series op Netflix. Wij checkten de nieuwe titels en selecteerden de beste kijktips voor deze maand.

Nightflyers - 1 februari

De nieuwe Netflix Original Nightflyers, die mede geproduceerd wordt door Game of Thrones' George R.R. Martin, gaat over een hechte groep van acht wetenschappers die in 2093 op zoek gaan naar buitenaards leven. Ze besluiten om met hun ruimteschip 'The Nightflyer' naar de rand van het zonnestelsel te vliegen in de hoop contact te maken met de buitenaardse wezens. Al snel gebeuren er angstaanjagende en gewelddadige dingen aan boord, waardoor het wantrouwen in elkaar begint toe te nemen. 

Velvet Buzzsaw - 1 februari

Velvet Buzzsaw is een Netflix Original horrorserie die draait om een aantal schilderijen die gevonden zijn in het appartement van een gestorven kluizenaar. Morf Vandewalt, gespeeld door Jake Gyllenhaal, is eigenaar van een lokale kunstgalerij en samen met zijn assistente Rhodora Haze, die wordt gespeeld door Rene Russo, stelt hij de surrealistische schilderijen op in zijn galerij. De schilderijen blijken vervloekt te zijn en kunnen tot leven komen. Wie het schilderij koopt is niet veilig: hij of zij zal worden verteerd door het gestoorde wezen dat is afgebeeld op het schilderij.

Fifty Shades of Grey - 6 februari

Met Valentijnsdag weer bijna voor de deur kun je je alvast even voorbereiden op deze dag vol romantiek, want op 6 februari komt misschien wel de meest romantische film ooit op Netflix, Fifty Shades of Grey. Nadat Anastasia is afgestudeerd aan de universiteit komt ze maar moeilijk aan een baan. Kate, haar beste vriendin, heeft wel een baan gevonden bij een lokale krant. Als Kate ziek is besluit Anastasia om een interview met de succesvolle entrepreneur en miljardair Christian Grey over te nemen, wat het begin blijkt van een bijzondere relatie.

The Holiday - 15 februari

Als Valentijnsdag geen succes was en je net als Amanda en Iris ook helemaal klaar bent met mannen, dan is The Holiday misschien wel wat voor jou. De film, waarin de twee vrouwen besluiten van huis te ruilen en even weg te gaan van alle mannen, komt namelijk weer terug op Netflix. Net als ze denken aan de romantiek te zijn ontsnapt staat er dan toch een verassing op ze te wachten op het gebied van liefde.

The Umbrella Academy - 15 februari

De superhelden serie The Umbrella Academy is gebaseerd op het comic book van schrijver Gerard Way. De serie draait om Sir Hargeeves die 6 kinderen adopteert en ze opvoed alsof het zijn kinderen zijn. Hij is ervan overtuigd dat zij de wereld kunnen redden en besloot daarom de kinderen te trainen tot superhelden. In het de serie zullen we gaan zien wat de broers en zussen met hun krachten doen en of het ze lukt om de wereld van de apocalyps en meer te redden.

Suburra Seizoen 2 - 22 februari

In een kuststadje bij Rome ontaardt in 2008 een geschil over landbezit in een dodelijk gevecht tussen de georganiseerde misdaad, corrupte politici en het Vaticaan.

***

Benieuwd naar de rest van de films en series die in februari op Netflix zullen verschijnen? Check dan het onderstaande filmpje.

The Umbrella Academy

60 min

Releasejaar: 2019

Action | Adventure | Comedy | Drama | Fantasy | Sci-Fi

Trailer & info
Nightflyers

60 min

Releasejaar: 2018

Horror | Sci-Fi

Trailer & info
Fifty Shades of Grey

125 min

Releasejaar: 2015

Drama | Romance | Thriller

Trailer & info
The Holiday

136 min

Releasejaar: 2006

Comedy | Romance

Trailer & info
Velvet Buzzsaw

113 min

Releasejaar: 2019

Drama | Horror | Mystery | Thriller

Trailer & info