Netflix The Goop Lab is nieuwe Gwyneth Paltrow-serie over wellness

Gwyneth Paltrow gaat in haar nieuwe Netflix-serie The Goop Lab op zoek naar de extremere versies van wellness over onder meer het vrouwelijke orgasme, therapie en meer.

(Pseudo) Wetenschap?

Gwyneth Paltrow gaat allerlei bijzondere kuren onderzoeken binnen het thema van wellness. Dat gaat van orgasmes tot een exorcisme, magische parfum en genezende stickers. In 2008 richtte ze haar merk 'Goop' op, daaronder verkoopt ze allerlei producten zoals de Good Vibes Stickers of het vaginale Jade Egg dat de menstruatie zou moeten regelen.

Kortom, de shamanen, genezers en waarzeggers van Hollywood komen allemaal aan bod vanaf 24 januari op Netflix. In The Goop Lab gaat Paltrow samen met Elise Loehnen in zes afleveringen in op een thema dat met wellness te maken heeft.

Bekijk de trailer alvast en oordeel zelf wat je van de producten denkt.

Goop heeft als bedrijf echter de naam om 'pseudowetenschappelijke producten' te verkopen, neem bijvoorbeeld het Jade Egg dat we noemden. Dat product wordt niet langer verkocht nadat Goop een rechtszaak verloor omdat er nooit bewezen is dat het ei daadwerkelijk doet wat er geadverteerd wordt.