Netflix Smart Download maakt offline bingen zoveel makkelijker

Netflix komt je zomer-binge-sessies redden! Met Smart Dowload kom je nooit zonder nieuwe aflevering te zitten en verspil je geen kostbare MB's - zoals bijvoorbeeld in het buitenland. Maar hoe werkt dat dan?

Dat je met Netflix ook offline films en series kon kijken wist je ongetwijfeld al. Veel van de content van Netflix is namelijk te downloaden in de app, waardoor je (via je wifinetwerk) kosteloos kan downloaden en series kunt checken op momenten dat je verbinding of abonnement net even niet toerijkend is. Nu komt daar een nieuwe mogelijkheid, genaamd Smart Download

Netflix Smart Download, hoe werkt het?

Met Netflix Smart Download hoef je zelf niet meer de moeite te doen om een serie te downloaden. Als je deze optie aan hebt staan doet Netflix dat automatisch voor je. Als je een serie begint te kijken, zal Netflix automatisch volgende afleveringen voor je downloaden op de achtergrond. Afleveringen die je dan al gekeken hebt worden ook meteen weer verwijderd, zo loopt je telefoon niet vol. Dit alles alleen wanneer je verbonden bent met de wifi, dus geen extra kosten in je abonnement. Vet handig, zeker als je straks bijvoorbeeld op vakantie bent.

Wanneer is Netflix Smart Download beschikbaar?

Voor gebruikers met een Android-toestel is Smart Download nu al beschikbaar, zorg er simpelweg voor dat je de app updatet en je bent klaar om te gaan. Voor iOS-gebruikers is er wat slechter nieuws, hiervoor is nog geen releasedatum in zicht. Zodra ook Apple-producten gebruik kunnen maken van Smart Download laten we je dit hier weten.

Ozark

60 min

Releasejaar: 2017

Crime | Drama | Thriller

Trailer & info