Netflix: De beste nieuwe films en series van mei

Vanaf mei zijn er weer een boel nieuwe films en series te zien bij Netflix, waaronder een aantal originele films en shows. Tot slot worden er ook een aantal documentaires en oudere films toegevoegd, waaronder klassiekers als Eternal Sunshine of the Spotless Mind.

Een nieuwe maand, een nieuwe bak films & series.

Een nieuwe maand, een nieuwe lading series, specials, documentaires en films op Netflix. Dit zijn de highlights van mei!

Army of the Dead

Eerder deze maand schreven we al over hoe Dave Bautista met een tijger vecht. Vanaf volgende maand is het dan echt zo ver. Vanaf 21 mei kijk je bij Netflix namelijk naar de nieuwe film van Zack Snyder. Na zijn eigen versie van Justice League brengt hij nu zijn tweede film met zombies, nadat hij eerder al de remake maakte van Dawn of the Dead. We hoeven hier niet veel over te zeggen, kijk gewoon de trailer en je bent verkocht. Andere Originals van Netflix de komende maand zijn Ferry, Monster en The Woman in the Window.

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Een persoonlijke favoriete film die verschijnt op de streamingdienst is Eternal Sunshine of the Spotless Mind, met in de hoofdrollen Jim Carrey en Kate Winslet. Inmiddels supersterren, maar destijds nog aan de grondslag van hun carrière. De film is wat ouder, maar daardoor zeker niet minder sterk. Deze zie je op Netflix vanaf 16 mei. Andere oude films die worden toegevoegd zijn: Love Actually, Penguins of Madagascar: The Movie, Pitch Perfect, Fifty Shades of Grey, Shark Tale, American Made, the Last Days en Girl Trip.

Lucifer: Seizoen 5 deel 2

De serie Lucifer gaat vooral over Lucifer Morningstar (Tom Ellis), de duivel. Hij verveelt zich en is ongelukkig in zijn rol en ruilt daardoor zijn troon voor de nachtclub "Lux" in Los Angeles. De serie begon bij Fox, maar is inmiddels overgenomen door Netflix nadat deze was geannuleerd. In de trailer zagen we al dat Lucifer in het tweede deel van seizoen 5 te maken krijgt met zijn tweelingbroer. Vanaf 28 mei kunnen we weer officieel van start met Lucifer.

Andere Netflix Original series die naar het platform komen in mei zijn onder andere: Mad for Each Other, The Upshaws en Jupiter's Legacy.