Netflix in februari 2022 met Kanye, The Cuphead Show en Vikings: Valhalla

In februari heeft streamingdienst Netflix weer een aantal nieuwe films en series op het platform waaronder een documentaire over Kanye West en een serie op basis van game franchise Cuphead.

Een goed gevulde maand

Laten we beginnen met het grote geweld. De mateloos populaire serie Vikings krijgt in februari namelijk een vervolg in de vorm van Vikings: Valhalla op 25 februari. Een nieuwe saga begint honderd jaar na de afloop van de originele serie en kleurt de avonturen van de beroemdste Vikingen die ooit hebben geleefd. In de trailer zien we vooral veel middeleeuws geweld.

Bekijk hier de trailer voor Vikings: Valhalla:

Andere Netflix series die in februari naar het platform komen zijn Raising Dion: Seizoen 2 (1 februari), Sweet Magnolias: Seizoen 2 (4 februari), Inventing Anna (11 februari), Love Is Blind: Seizoen 2 (11, 18 en 25 februari), Young Wallander: Killer's Shadow (17 februari), Space Force Seizoen 2 (18 februari).

Bekijk hier de officiële teaser voor Young Wallander:

Veel fans kijken uit naar de nieuwe documentaire over Kanye 'Ye' West die in februari verschijnt op Netflix, jeen-yuhs: A Kanye Trilogy. In de documentaire volg je de twintigjarige reis van Kanye richting de naam en faam die hij momenteel heeft bereikt. Andere documentaires die op Netflix verschijnen in februari zijn The Tinder Swindler (2 februari) en Downfall: The Case Against Boeing (18 februari).

Onder het kopje Kids & Family staat ook nog een kleine verrassing in de vorm van het eerste seizoen van The Cuphead Show. Eerder verscheen er al een game van de franchise, wat een ode is naar de tekenfilms van weleer, maar nu kunnen ook Netflix abonnees los.

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van The Cuphead Show:

Andere series die niet door Netflix zelf zijn geproduceerd, maar die wel naar de streamingdienst komen in februari zijn: Keeping Up With The Kardashians Seizoen 9 & 10, Top Gun, Mijn Beste Vriendin Anne Frank en Brooklyn Nine-Nine Seizoen 7.