Dit komt er naar Netflix in augustus 2022

Wat komt er allemaal op Netflix in augustus? Wij zochten het voor je uit in het onderstaande artikel waar we de hoogtepunten hebben uitgelicht.

De terugkeer van Top Gun en TMNT

Een nieuwe maand, een nieuwe lading series, specials, documentaires en films op Netflix. Dit zijn de highlights van augustus 2022.

Films

Er komen een aantal flinke klassiekers naar Netflix. Zo komt het origineel van Top Gun op de streamingdienst, met Tom Cruise die weer in een gevechtsvliegtuig stapt. Dit kan al direct vanaf 1 augustus. Verder kijk je vanaf 1 augustus op Netflix naar The Mummy, Mission: Impossible The Film Series en drie Mees Kees films.

Uiteraard heeft Netflix ook nog een aantal originele films in augustus. Vanaf 4 augustus kijk je naar Wedding Season, vanaf 12 augustus Day Shift met Jamie Foxx en 17 augustus naar Look Both Ways. Het hoogtepunt voor ons is op 5 augustus met Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie.Bekijk hieronder de trailer:

Series

Volgende maand kijk je op Netflix ook weer naar vier nieuwe originele series op de streamingdienst: Queer Eye Brazil, Selling the OC en Onder Vuur vanaf 24 augustus en eerder de maand naar The Sandman op 5 augustus. Dit belooft een spektakel te worden. De trailer is al miljoenen keren bekeken en de verwachtingen liggen torenhoog. Kijk zelf maar even:

Verder zijn er tot slot ook nieuwe seizoenen van Locke & Key en Never Have I Ever. Deze zijn respectievelijk vanaf 10 en 12 augustus te zien.

Documentaires

Tot slot zijn er nog twee nieuwe documentaires die naar de grote rode streamer komen. Vanaf 3 augustus kijk je naar CLUSTERF**K: WOODSTOCK '99en vanaf18 augustus naarINSIDE THE MIND OF A CAT.