Narcos: Mexico - Eerste blik op seizoen 4

Netflix heeft onthuld dat het volgende seizoen van de razend populaire drugssmokkelserie Narcos zal plaatsvinden in Mexico. Ook zijn de eerste acteurs en plotdetails onthuld.

Narcos, inmiddels een van de bekendste series die streamingdienst Netflix heeft geproduceerd. De voorgaande drie seizoenen vertelden het verhaal van Pablo Escobar en het Cali Cartel, die in Colombia in de jaren '80 en '90 de allesoverheersers waren als het op cocaïne aankomt. Nu gaat het Mexicaanse Guadalajara Cartel het stokje overnemen, hoewel de serie niets plaatsvindt na seizoen drie.

Narcos: Mexico gaat terug de tijd in, naar begin jaren '70. Hierin was de wereld van coke en smokkelen een stuk minder gecoördineerd en kwam het Guadalajara Cartel in de picture. In de hoofdrollen zien we acteurs Michael Pena (End of Watch, American Hustle) en Diego Luna (Rogue One, Flatliners), die respectievelijk undercoveragent Kiki Camarena en drugsbaas Felix Gallardo spelen. Ook is inmiddels bekend dat beruchte kingpin Joaquin “El Chapo” Guzman zijn opwachting maakt in Narcos: Mexico. Hij zal worden gespeeld door Alejandro Edda, die je wellicht kent van Fear the Walking Dead.

Diego Luna in Narcos: Mexico

Narcos: Mexico Releasedatum

Hoewel er nog geen specifieke releasedatum bekend is, weten we wel dat we dit jaar nog het nieuwe seizoen kunnen checken. 

Narcos

49 min

Releasejaar: 2015

Biography | Crime | Drama | Thriller

Trailer & info