Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One nu te huur via Pathé Thuis – ADV

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One, de zenuwslopende actiefilm met Tom Cruise in de hoofdrol, is vanaf nu te huur via Pathé Thuis. De film was al te koop op de dienst om deze onbeperkt te kunnen kijken. Hiervoor heb je geen abonnement nodig.

Boordevol actie

Ethan Hunt, gespeeld door steracteur Tom Cruise, en zijn IMF-team beginnen aan hun gevaarlijkste missie tot nu toe: het opsporen van een nieuw wapen dat de hele mensheid bedreigt, voordat het in verkeerde handen valt. Dit is het begin van een nieuw zenuwslopend avontuur in de Mission: Impossible-reeks. Deze reeks staat er vooral om bekend dat er spannende stunts worden uitgehaald, uitgevoerd door Cruise zelf.

K​lik hier om Mission: Impossible Dead Reckoning Part One te huren vanaf €4,99

W​e kunnen haast niet voorstellen dat je nog niet overtuigd bent, maar hier is alvast een voorproefje met de trailer:

Hoe werkt Pathé Thuis?

Ongeveer drie tot vier maanden nadat een film in de bioscoop heeft gedraaid, kan deze bekeken worden op Pathé Thuis. Via Pathé Thuis is het mogelijk een enkele film te huren of kopen, zonder dat je vastzit aan een abonnement. Wanneer je een film koopt, blijft deze voor altijd beschikbaar via je profiel. Wanneer je een film huurt heb je 30 dagen de tijd om de film te starten. Vanaf het moment dat de film gestart is, heb je 48 uur de tijd om deze af te kijken. Iedere week breidt de streamingdienst het aanbod uit met nieuwe titels. In sommige gevallen staan films nog sneller op Pathé Thuis. Zo kun je altijd van de laatste films genieten, zonder dat je hier maandelijks voor betaalt.