The Flash is vanaf nu te huur op Pathé Thuis - ADV

De superheldenfilm The Flash is vanaf nu te huur op Pathé Thuis, nadat de film eerder al te koop was op de dienst waarbij je geen abonnement nodig hebt.

Sneller dan het licht

The Flash is nu beschikbaar vanaf €4,99 op Pathé Thuis. De film is te huren door op deze link te klikken:

H​uur The Flash bij Pathé Thuis vanaf €4,99

T​he Flash is de nieuwste superheldenfilm van DC, waarin de ene bekende superheld na de andere voorbij komt. Zo speelt niet alleen Ezra Miller als The Flash, maar zitten ook Batman en Supergirl in deze film. Wie weet komen er nog wel meer bekenden voorbij. Deze nieuwe film rondom The Flash is een verhaal over de oorsprong van The Flash

Barry Allen, zoals The Flash eigenlijk heet, ontdekt namelijk dat hij als superheld zoveel snelheid heeft dat hij kan reizen door de tijd. Met die gave probeert hij een rampzalige gebeurtenis uit het verleden te veranderen. Maar dit heeft onverwachte, ernstige effecten.

B​en je benieuwd hoe de film verder gaat, dan kun je als voorproefje alvast de trailer bekijken:

H​oe werkt Pathé Thuis?

Ongeveer drie tot vier maanden nadat een film in de bioscoop heeft gedraaid, kan deze bekeken worden op Pathé Thuis. Via Pathé Thuis is het mogelijk een enkele film te huren of kopen, zonder dat je vastzit aan een abonnement. Wanneer je een film koopt, blijft deze voor altijd beschikbaar via je profiel. Wanneer je een film huurt heb je 30 dagen de tijd om de film te starten. Vanaf het moment dat de film gestart is, heb je 48 uur de tijd om deze af te kijken. Iedere week breidt de streamingdienst het aanbod uit met nieuwe titels. In sommige gevallen staan films nog sneller op Pathé Thuis. Zo kun je altijd van de laatste films genieten, zonder dat je hier maandelijks voor betaalt.