Elemental is nu te huur via Pathé Thuis – ADV

Elemental, de nieuwste film van Disney's Pixar, is nu beschikbaar om te huren op Pathé Thuis. Mocht je de film zo vaak willen kijken als mogelijk dan is deze animatiefilm ook te koop via het platform waarvoor je geen abonnement nodig hebt.

Film voor het gehele gezin

In Elemental City leven lucht-, aarde-, vuur- en waterbewoners in harmonie met elkaar. Maar vuurelement Ember heeft het niet gemakkelijk in de stad. Wanneer ze het waterwezen Wade ontmoet, blijken ze toch veel gemeen met elkaar te hebben. Dat is de opzet van de nieuwste film van regisseur Peter Sohn voor Disney en Pixar, die eerder ook al werkte aan The Good Dinosaur.

K​lik hier om Elemental te huren via Pathé Thuis vanaf €4,99

Z​oals je begrijpt is Elemental een film voor het hele gezin. De film is daarmee vanwege de gevarieerde humor leuk voor jong en oud. De film duurt ongeveer anderhalf uur en is daarmee zowel geschikt voor iedereen met een korte of lange spanningsboog. Goed om te weten is dat de film in verschillende talen kan worden bekeken, dus Nederlands of Engels gesproken met ondertiteling. Ben je benieuwd waar de film verder over gaat, dan kun je hier alvast de trailer bekijken:

H​oe werkt Pathé Thuis?

Ongeveer drie tot vier maanden nadat een film in de bioscoop heeft gedraaid, kan deze bekeken worden op Pathé Thuis. Via Pathé Thuis is het mogelijk een enkele film te huren of kopen, zonder dat je vastzit aan een abonnement. Wanneer je een film koopt, blijft deze voor altijd beschikbaar via je profiel. Wanneer je een film huurt heb je 30 dagen de tijd om de film te starten. Vanaf het moment dat de film gestart is, heb je 48 uur de tijd om deze af te kijken. Iedere week breidt de streamingdienst het aanbod uit met nieuwe titels. In sommige gevallen staan films nog sneller op Pathé Thuis. Zo kun je altijd van de laatste films genieten, zonder dat je hier maandelijks voor betaalt.