Disney+ wordt standaard app op Philips-televisies

Disney+ zal standaard te zien zijn op de Android-televisies van Philips later dit jaar, de applicatie van de streamingdienst is al geschikt voor de tv's.

Kijken met Dolby Vision

Philips gaat alle Android-televisies standaard van de Disney+ applicatie voorzien. Het bedrijf bevestigde al dat alle Philips Android TV tv’s van 2020 geschikt zijn voor de app met Dolby Vision. Tijdens de persdag van de merkhouder van Philips, TP Vision, werd dat nieuws bekendgemaakt, via emerce.nl.

star trek

Op dat evenement werden ook nieuwe televisietoestellen onthuld en zei het bedrijf dat oudere series, zoals Star Trek, nu voor het eerst in de beste kwaliteit te zien zijn. Dat komt dankzij de Dolby Vision Streaming waar de nieuwe TVs mee uitgerust zijn.

Ook vertelde TP Vision wederom dat het samenwerkt met Google om de streamingdienst voor videogames, Google Stadia, te integreren in de TVs. Wanneer dat zal gebeuren, kunnen we nog niet zeggen, aangezien dat Philips 'stabiele' Android-tvs wil uitbrengen voor dat dit mogelijk is. Dat betekent dat Android 9 Pie wordt gebruikt in plaats van Android 10, mogelijk wordt het partnerschap dit jaar werkelijkheid.

Overigens meldde Philips nog niets over de 8K-tvs, dat heeft te maken met het aanbod. De content die voor nu beschikbaar is, heeft nog niks aan 8K.