Dit komt er naar Disney+ in januari 2023

In januari 2023 komen weer een aantal toffe nieuwe films en series naar Disney Plus. Wij zetten de grootste nieuwe toevoegingen voor je op een rij, zodat je weet wanneer je de nieuwe producties mag verwachten.

De hoogtepunten van 2022 en 2023

Disney kijkt in een persbericht terug op de beste series van 2022 en de eerste hoogtepunten die we mee mogen maken in 2023. Mogelijk heb je met kerst tijd om een aantal dingen die je tot nu toe hebt gemist terug te kijken. De populairste series van afgelopen jaar waren: Pam & Tommy, Pistol, The Dropout, The Bear, Atlanta S1-3, Andor, Moon Knight, Only Murders In The Building S2, The Kardashians, The Old Man en Under The Banner of Heaven. Wij kunnen voornamelijk The Bear aanraden, een serie over Carmy Berzatto die de broodjeszaak van zijn overleden broer weer op de rails probeert te krijgen. Bekijk hier alvast een teaser van de serie:

I​n 2023 trappen we af met een docu over de legendarische studio Abbey Road. Al ruim 90 jaar vormt Abbey Road Studios het hart van de muziekindustrie. In deze persoonlijke film vol herinneringen en ontdekkingen leidt Mary McCartney ons door negen decennia geschiedenis om ons deelgenoot te maken van de creatieve magie die van Abbey Road Studios de beroemdste en oudste studio ter wereld maakt. Kijk vanaf 6 januari naar If These Walls Could Sing.

V​anaf 9 januari kunnen fans van Rick & Morty kijken naar Koala Man. De serie is namelijk uitvoerend geproduceerd door Justin Roiland. Koala Man gaat over Kevin, een vader van middelbare leeftijd, en zijn niet-zo-geheime identiteit, wiens enige superkracht een brandende passie is voor het volgen van regels en het uitroeien van kleine criminaliteit in het stadje Dapto. Hoewel Dapto eruitziet als iedere andere Australische buitenwijk, liggen er allerlei kwade en kosmische krachten op de loer die de nietsvermoedende inwoners willen aanvallen.

D​e volgende serie die we kunnen bekijken in januari is wederom animatie en heet Little Demon. Dertien jaar nadat ze door Satan werd bezwangerd, proberen een moeder en haar antichristelijke dochter een gewoon leven te leiden in Delaware. Dat levert natuurlijk voortdurend hilarische problemen op, waardoor Satan zelf. De serie bevat onder andere rollen van Danny DeVito en Dave Bautista en is vanaf 18 januari te zien.

N​atuurlijk is dat nog lang niet alles wat er op Disney Plus te zien is in januari. Fans kunnen ook kijken naar Extraordinary vanaf 25 januari, Chasing Waves en Welcome to Chippendales vanaf 11 januari en tot slot het tweede seizoen van Reservation Dogs vanaf 4 januari.