Black Mirror: Seizoen 5 titels en Trailers Elke Aflevering Onthuld

Netflix heeft trailers uitgebracht voor elk van de drie afleveringen van het vijfde seizoen van Black Mirror. Zo zien we enkele bekende sterren waaronder Miley Cyrus, Anthony Mackie, Topher Grace, Andrew Scott en zo nog veel meer.

Netflix Seizoen 5

Smithereens

Hierin wordt een taxichauffeur "het middelpunt van de aandacht", daarna loopt alles uit de hand. Hij pikt een onbekende man op genaamd Damsom Idris, die hij naar zijn mysterieuze werkplek moet brengen, genaamd Smithereen. Aan het einde van de trailer zien we Topher Grace, waarvan de personage nog onbekend is.

Rachel, Jack and Ashley Too

In de trailer van Rachel, Jack and Ashley Too zien we een eenzame tiener (Angourie Rice) die smacht om contact te maken met haar favoriete popster Ashley. Ashley wordt gespeeld door Miley Cyrus. Haar gecharmeerde bestaan in de serie is niet zo rooskleurig als het lijkt. Ashley introduceert Ashley Too; een kleine robot. Wanneer de robot niet meer goed kan functioneren, lijkt deze gevoel te krijgen en godslastering uit te schreeuwen.

Striking Vipers

In deze trailer zien we twee vervreemde schoolvrienden, Anthony Mackie en Yahya Abdul-Mateen II, die later in het leven met elkaar herenigen. Een reeks gebeurtenissen wordt in gang gezet nadat zij elkaar weer ontmoeten en wellicht wordt hun leven nooit meer hetzelfde. Mackie heeft een affaire achter de rug van zijn partner, Nicole Beharie, terwijl zij een kind probeert op te wekken.

Black Mirrors houdt zijn trailers graag mysterieus en dat is maar goed ook. Daardoor blijven we nieuwsgierig tot de lancering.

Het vijfde seizoen van Black Mirror komt uit op 5 juni 2019.

Black Mirror

60 min

Releasejaar: 2011

Drama | Sci-Fi | Thriller

Trailer & info