Hit Man – Een misleidende huurmoordenaar met een verrassende twist nu te huur op Pathé Thuis! - Advertorial

Deze gesponsorde content wordt geleverd door een externe partij.

Hit Man is nu beschikbaar op Pathé Thuis vanaf €4,99 en brengt een frisse draai aan het klassieke huurmoordenaar-genre. Onder de regie van Richard Linklater, bekend van films als Boyhood en Before Sunrise, volgt deze misdaadkomedie het verhaal van een man die doet alsof hij een meedogenloze killer is, maar in werkelijkheid een dubbele agenda heeft. Hit Man is een mix van spanning, humor en onverwachte wendingen die de kijker voortdurend op het verkeerde been zet.

Huur de film hier!

Een dubbelleven vol gevaren

Het plot van Hit Man draait om Gary Johnson, gespeeld door Glen Powell (bekend van Top Gun: Maverick), een brave leraar die undercover gaat als een huurmoordenaar om criminele opdrachtgevers in de val te lokken. Wanneer hij succesvol is in zijn rol, krijgt hij de bijnaam "de meest gevaarlijke huurmoordenaar ter wereld." Maar de zaken nemen een onverwachte wending wanneer hij verstrikt raakt in zijn eigen leugen. Gary raakt steeds dieper verwikkeld in de gevaarlijke wereld van misdaad en moord, terwijl hij de balans probeert te bewaren tussen zijn normale leven en zijn alter ego.

Sterk acteerwerk en slimme dialogen

Glen Powell schittert in de rol van Gary, die met charme en humor een geloofwaardige "killer" neerzet terwijl hij eigenlijk het hart op de juiste plek heeft. Zijn interacties met de kleurrijke cast van misdadigers en slachtoffers zorgen voor een komische spanning die de film een unieke flair geeft. Richard Linklater’s script is scherp geschreven, vol met geestige dialogen en onverwachte situaties die het verhaal fris en boeiend houden.

Een frisse kijk op het genre

Hoewel het huurmoordenaarsgenre vaak gepaard gaat met serieuze actie en intense thriller-elementen, weet Hit Man de clichés te vermijden door humor en verrassende plotwendingen toe te voegen. De film speelt met de verwachtingen van de kijker en biedt een luchtigere, verfrissende kijk op wat anders een donkere premisse zou kunnen zijn. Linklater’s herkenbare stijl van karakterontwikkeling en dialooggerichte scenes maakt de film niet alleen spannend, maar ook hartverwarmend en onderhoudend.

Waarom je deze film moet zien

Hit Man is niet zomaar een film over een huurmoordenaar, het is een vernuftige mix van actie en komedie met een verhaal dat je niet loslaat. De chemie tussen Powell en de rest van de cast, gecombineerd met Linklater's vaardige regie, zorgt voor een meeslepende en vermakelijke filmervaring die de moeite waard is voor zowel fans van actie als komedie. Of je nu houdt van plotwendingen of gewoon op zoek bent naar een vermakelijke filmavond, Hit Man biedt precies dat.

Hoe werkt Pathé Thuis?

Met Pathé Thuis kun je een film, ongeveer drie tot vier maanden nadat deze in de bioscoop heeft gedraaid, via Pathé Thuis bekijken. En de streamingdienst breidt elke week de collectie uit met de nieuwste titels. Soms staan titels er nog sneller op, waardoor je altijd geniet van de nieuwste films. Je betaalt alleen voor de films die je wil zien. Het is mogelijk om een film te huren, zodat je een film binnen 30 dagen kunt starten. Wanneer je deze start, heb je 48 uur om de film te kijken. Binnen die tijd kun je de film ook opnieuw bekijken. Met Pathé Thuis betaal je alleen voor de films die je wilt zien, waardoor je altijd de nieuwste titels binnen handbereik hebt, zonder vast abonnement.