Insidious: The Red Door is nu te huur op Pathé Thuis - Advertorial

Insidious: The Red Door is nu te huur via Pathé Thuis, de dienst waarvoor je geen abonnement nodig hebt. Ben je op zoek naar een nieuwe kraker in het Horror-genre, dan is dit een film voor jou.

Deze gesponsorde content wordt geleverd door een externe partij.

Griezelen met Insidious

P​atrick Wilson is terug als Josh Lambert in Insidious: The Red Door. De film is een direct vervolg op Insidious: Chapter 2, de spannende Horror-film die verscheen in 2013. Het is het vijfde deel uit de franchise. Mocht je de andere delen willen zien dan heb je geluk, want deze staan ook op Pathé Thuis. Het nieuwste deel is hier te zien:

K​lik hier om Insidious: The Red Door te huren of te kopen op Pathé Thuis (vanaf €4,99).

In de film Insidious: The Red Door moeten de Lamberts nog dieper 'the Further' induiken, waarbij ze het duistere verleden van hun familie onder ogen komen. The Further is een lege, maar duistere dimensie die een belangrijke locatie vormt tussen Hemel, Aarde en Hel.

B​ekijk hieronder de trailer

Hoe werkt Pathé Thuis?

Ongeveer drie tot vier maanden nadat een film in de bioscoop heeft gedraaid, kan deze bekeken worden op Pathé Thuis. Via Pathé Thuis is het mogelijk een enkele film te huren of kopen, zonder dat je vastzit aan een abonnement. Wanneer je een film koopt, blijft deze voor altijd beschikbaar via je profiel. Wanneer je een film huurt heb je 30 dagen de tijd om de film te starten. Vanaf het moment dat de film gestart is, heb je 48 uur de tijd om deze af te kijken. Iedere week breidt de streamingdienst het aanbod uit met nieuwe titels. In sommige gevallen staan films nog sneller op Pathé Thuis. Zo kun je altijd van de laatste films genieten, zonder dat je hier maandelijks voor betaalt.