myLum: Unieke streamingdienst speciaal voor series - ADV - Advertorial

Als serieliefhebber heb je ontzettend veel keuze. Series zijn tegenwoordig overal te vinden en het aanbod is gigantisch. Misschien heb je een abonnement op een streamingdienst, maar kijk je niet alle series die daar op staan. Daar heeft myLum de perfecte oplossing voor.

Deze gesponsorde content wordt geleverd door een externe partij.

Groot aanbod

Er zijn veel series beschikbaar via myLum. Deze bestaan onder andere uit het beste wat Scandinavië te bieden heeft. Momenteel kun je onder andere Agent en The Man Who Died kijken via myLum. Binnenkort zal Power Play uitkomen via de dienst. Dit is een Noorse politieke satire die zich afspeelt in de jaren ‘70 van de vorige eeuw en het verhaal vertelt van Gro Harlmen Bruntland. Bruntland wist binnen de Noorse Arbeiderspartij uit te groeien tot de eerste vrouwelijke premier van Noorwegen. Deze serie heeft tijdens het Cannes International Series Festival 2023 de prijs gewonnen voor beste serie van 2023 en is vanaf 8 december te zien via myLum.

Het unieke aan myLum is de manier waarop je betaalt voor de series. Zo heb je geen vast abonnement waar je per maand voor betaalt. Bij myLum betaal je alleen voor de series die je daadwerkelijk bekijkt. Dat kan door prepaid tegoed aan te schaffen of los per serie af te rekenen. Je kunt dus je favoriete films en series bekijken door kijktegoed aan te schaffen of via vertrouwde betaalmethoden af te rekenen.

Het aanbod van myLum wordt continu uitgebreid. In januari komt onder andere de crime-serie Oxen, naar de streamingdienst, de verfilming van gelijknamige en uiterst populaire thrillerboeken. Voor meer informatie kun je terecht op mylum.tv.