It Ends With Us – Een meeslepende verfilming nu te huur bij Pathé Thuis - Advertorial

Deze gesponsorde content wordt geleverd door een externe partij.

Na lang wachten kunnen fans van Colleen Hoovers bestseller It Ends With Us eindelijk genieten van de verfilming op Pathé Thuis. De film, die al eerder te koop was, is nu ook te huur vanaf €4,99. Regisseur Justin Baldoni brengt het hartverscheurende verhaal van liefde, verlies en persoonlijke groei naar het scherm, met een indrukwekkende cast die bestaat uit onder andere Blake Lively, Justin Baldoni, Brandon Sklenar, Jenny Slate en Hasan Minhaj. Deze romantische dramafilm is een ware emotionele achtbaan die de kijkers meesleept in de complexe levens van zijn personages.

Huur It Ends With Us hier!

Een krachtige verfilming van Colleen Hoovers bestseller

Het verhaal van It Ends With Us volgt Lily Bloom (Blake Lively), een jonge vrouw die worstelt met een traumatisch verleden terwijl ze een nieuw leven probeert op te bouwen in Boston. Haar relatie met de charismatische neurochirurg Ryle Kincaid (Justin Baldoni) lijkt perfect, maar als haar oude liefde Atlas Corrigan (Brandon Sklenar) onverwachts weer in haar leven verschijnt, wordt Lily gedwongen om moeilijke keuzes te maken. Het verhaal raakt aan thema’s als liefde, trauma, vergeving en de zoektocht naar eigenwaarde.

Hoovers roman, gepubliceerd in 2016, werd alom geprezen vanwege de emotionele diepgang en het eerlijke portret van huiselijk geweld. De film blijft trouw aan deze rauwe thema’s en weet de pijn, passie en worstelingen van de personages op een intense manier over te brengen.

Topcast brengt emoties tot leven

Met een ster als Blake Lively in de hoofdrol, heeft It Ends With Us een krachtige actrice die de kwetsbaarheid en kracht van Lily perfect neerzet. Justin Baldoni (bekend van zijn rol in Jane the Virgin) schittert niet alleen als regisseur, maar neemt ook de rol van Ryle voor zijn rekening, wat een extra dimensie toevoegt aan zijn betrokkenheid bij het project. Brandon Sklenar (Atlas), Jenny Slate en Hasan Minhaj maken de cast compleet, waarbij elk personage zijn eigen diepgang en emotionele lagen toevoegt aan het verhaal.

Blake Lively's transformatie in Lily is een van de grootste trekkers van de film. Ze brengt een subtiele mix van kwetsbaarheid en kracht die nodig is om de complexe gevoelens van het personage over te brengen. Het is een rol waarin ze schittert, en fans van haar eerdere werk zullen onder de indruk zijn van haar veelzijdigheid.

It Ends With Us

Een verhaal dat blijft hangen

It Ends With Us biedt meer dan alleen een romantisch drama. De verhaallijn verkent moeilijke onderwerpen zoals huiselijk geweld en psychologisch trauma, en laat zien hoe ingewikkeld liefde en relaties kunnen zijn. Wat deze film echt bijzonder maakt, is dat het niet de traditionele weg van romantische verhalen volgt, maar in plaats daarvan een eerlijke, soms pijnlijke kijk geeft op het maken van moeilijke keuzes in het leven. Het is een verhaal over veerkracht en zelfliefde, thema's die voor veel kijkers herkenbaar zullen zijn.

De regie van Baldoni zorgt ervoor dat deze diepe emoties op een respectvolle en gevoelige manier worden overgebracht, zonder de realiteit van de situatie te romantiseren. Het is precies deze nuance die de film onderscheidt van andere romantische drama’s.

Hoe werkt Pathé Thuis?

Met Pathé Thuis kun je een film, ongeveer drie tot vier maanden nadat deze in de bioscoop heeft gedraaid, via Pathé Thuis bekijken. En de streamingdienst breidt elke week de collectie uit met de nieuwste titels. Soms staan titels er nog sneller op, waardoor je altijd geniet van de nieuwste films. Je betaalt alleen voor de films die je wil zien. Het is mogelijk om een film te huren, zodat je een film binnen 30 dagen kunt starten. Wanneer je deze start heb je 48 uur om de film te kijken. Daar binnen kun je deze ook nog eens opnieuw kijken.