Ghostbusters: Frozen Empire nu te huur via Pathé Thuis – ADV - Advertorial

Ghostbusters: Frozen Empire brengt ons een gloednieuwe en ijskoude aflevering in het iconische Ghostbusters-universum. Beschikbaar om te huren bij Pathé Thuis voor slechts €4,99, biedt deze film een spannende en nostalgische reis voor zowel oude fans als nieuwkomers. Eerder konden kijkers de film al als Premium film kopen, maar nu is hij toegankelijk voor iedereen die zou willen huren.

Deze gesponsorde content wordt geleverd door een externe partij.

Een IJskoude Terugkeer

Ghostbusters: Frozen Empire brengt ons een gloednieuwe en ijskoude aflevering in het iconische Ghostbusters-universum. Beschikbaar om te huren bij Pathé Thuis voor slechts €4,99, biedt deze film een spannende en nostalgische reis voor zowel oude fans als nieuwkomers. Eerder konden kijkers de film al als Premium film kopen, maar nu is hij toegankelijker dan ooit.

K​lik hier om Ghostbusters: Frozen Empire te huren vanaf €4,99

H​et verhaal

In Ghostbusters: Frozen Empire zien we hoe een mysterieuze en bovennatuurlijke kou New York City bevriest, wat leidt tot een reeks bizarre en angstaanjagende gebeurtenissen. De stad wordt geteisterd door ijzige geesten en het lijkt alsof de hele metropool in een eeuwige winter wordt gehuld. Dit is het werk van een nieuw, duister en krachtig paranormaal wezen dat vastbesloten is om de stad te veroveren.

De originele Ghostbusters, nu bijgestaan door een nieuwe generatie spookjagers, staan voor hun grootste uitdaging tot nu toe. Regisseur Gil Kenan, bekend van zijn eerdere werk aan Monster House en City of Ember, weet de perfecte balans te vinden tussen humor, actie en angstaanjagende momenten. De film slaagt erin om de charme en het gevoel van de originele films te behouden, terwijl het tegelijkertijd een frisse en moderne draai geeft aan het verhaal.

S​terrencast

Met een sterrencast waaronder Paul Rudd, Finn Wolfhard, McKenna Grace en Carrie Coon, brengt Frozen Empire een mix van vertrouwde gezichten en nieuwe talenten. Paul Rudd schittert als de excentrieke leraar en mentor, terwijl McKenna Grace indruk maakt met haar rol als het briljante jonge genie dat cruciaal is voor de strijd tegen de geesten.

De special effects in Ghostbusters: Frozen Empire zijn adembenemend. De ijzige landschappen en de angstaanjagende geesten zorgen voor een visueel spektakel dat je op het puntje van je stoel houdt. De muziek, gecomponeerd door Rob Simonsen, voegt een extra laag spanning en emotie toe aan de film, perfect passend bij de actie op het scherm.

Voor de trouwe fans zijn er tal van verwijzingen en eerbetonen aan de originele Ghostbusters-films, inclusief de iconische Ecto-1. Deze subtiele knipogen naar het verleden zullen zeker gewaardeerd worden door degenen die met de franchise zijn opgegroeid.

Hoe werkt Pathé Thuis?

Met Pathé Thuis kun je een film, ongeveer drie tot vier maanden nadat deze in de bioscoop heeft gedraaid, via Pathé Thuis bekijken. En de streamingdienst breidt elke week de collectie uit met de nieuwste titels. Soms staan titels er nog sneller op, waardoor je altijd geniet van de nieuwste films. Je betaalt alleen voor de films die je wil zien. Het is mogelijk om een film te huren, zodat je een film binnen 30 dagen kunt starten. Wanneer je deze start heb je 48 uur om de film te kijken. Daar binnen kun je deze ook nog eens opnieuw kijken.

Duik nu in de ijzige avonturen van Ghostbusters: Frozen Empire en ontdek of onze helden de stad kunnen redden van de bevroren ondergang. Beschikbaar bij Pathé Thuis vanaf €4,99 – een paranormale ervaring die je niet wilt missen!