T​he Fall Guy is vanaf vandaag te huur bij Pathé Thuis - ADV - Advertorial

Deze gesponsorde content wordt geleverd door een externe partij.

De jaren '80 waren een gouden tijdperk voor televisie, en een van de meest iconische series uit die periode was The Fall Guy. Deze geliefde show, die draaide om de avonturen van een stuntman die bijverdient als premiejager, krijgt nu een eigentijdse make-over in de vorm van een spectaculaire film die nu te huur is via Pathé Thuis. Wil je The Fall Guy liever kopen? Dat kan ook!

Klassiek verhaal, nieuwe cast

The Fall Guy volgt Colt Seavers, een stoere stuntman die zijn vaardigheden buiten de filmset gebruikt om criminelen op te sporen en op te pakken. In deze nieuwe film, geregisseerd door de visionaire regisseur David Leitch (bekend van John Wick en Deadpool 2), wordt het klassieke verhaal in een modern jasje gestoken. Ryan Gosling schittert als Colt Seavers, met een perfecte mix van charisma, humor en actie. Als Colt te maken krijgt met een reeks mysterieuze ongevallen op de filmset, ontdekt hij al snel dat er meer aan de hand is dan op het eerste gezicht lijkt.

Ryan Gosling brengt zijn kenmerkende charme en intense energie naar de rol van Colt Seavers, terwijl Emily Blunt zijn evenwichtige partner speelt met haar altijd indrukwekkende acteertalent. De chemie tussen Gosling en Blunt zorgt voor dynamische en vaak humoristische interacties die de film een extra laag van entertainment geven. Onder leiding van David Leitch wordt de actie tot leven gebracht met adembenemende stunts en indrukwekkende visuele effecten. Leitch’s ervaring met high-octane actie zorgt ervoor dat elke scène een visueel spektakel is dat de kijkers op het puntje van hun stoel houdt.

Nostalgie en Vernieuwing

Hoewel The Fall Guy een moderne update is, wordt de nostalgie van de originele serie niet vergeten. Fans van de show zullen blij zijn met subtiele knipogen en verwijzingen naar het origineel, terwijl nieuwe kijkers genieten van een frisse en spannende actiekomedie. De film slaagt erin om de charme van de jaren '80 te combineren met hedendaagse filmtechnieken, wat resulteert in een unieke en meeslepende kijkervaring.

Hoe werkt Pathé Thuis?

Met Pathé Thuis kun je een film, ongeveer drie tot vier maanden nadat deze in de bioscoop heeft gedraaid, via Pathé Thuis bekijken. En de streamingdienst breidt elke week de collectie uit met de nieuwste titels. Soms staan titels er nog sneller op, waardoor je altijd geniet van de nieuwste films. Je betaalt alleen voor de films die je wil zien. Het is mogelijk om een film te huren, zodat je een film binnen 30 dagen kunt starten. Wanneer je deze start heb je 48 uur om de film te kijken. Daar binnen kun je deze ook nog eens opnieuw kijken.

Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van The Fall Guy en ervaar de adrenaline en het plezier van deze explosieve actiekomedie en huur vandaag de film via Pathé Thuis.