Despicable Me 4 – de Minions zijn terug voor meer chaos! - Advertorial

Deze gesponsorde content wordt geleverd door een externe partij.

De geliefde Minions en hun baas Gru zijn terug in een gloednieuw avontuur in Despicable Me 4, nu te huur op Pathé Thuis vanaf 4,99! Nadat de film eerder exclusief beschikbaar was via Premium, is hij nu ook te huur. Deze keer staan Gru, Lucy en hun schattige dochters opnieuw oog in oog met hun aartsvijanden, maar zoals we van de serie gewend zijn, stelen de Minions natuurlijk weer de show.

Huur Despicable Me 4 hier!

Gru’s gezin op de vlucht voor Maxime Le Mal

Het leven van Gru, de voormalige meestercrimineel, lijkt aan de oppervlakte rustig te zijn. Hij is getrouwd met Lucy, collega-agent van de Anti-Villain League, en samen met hun drie geadopteerde dochters – Margo, Edith en Agnes – vormen ze een hechte familie. Maar hun familie is sinds kort uitgebreid met een zoon: Gru Jr., een eigenzinnige jongen die zijn vader regelmatig voor grote uitdagingen stelt. Terwijl Gru probeert balans te vinden in zijn nieuwe leven als vader van vier, wordt hij geconfronteerd met een grote dreiging: Maxime Le Mal, een meedogenloze crimineel die net uit de gevangenis is ontsnapt.

Maxime Le Mal, samen met zijn vriendin en femme fatale Valentina, heeft het op Gru en zijn gezin gemunt. Dit dwingt de familie om op de vlucht te slaan, terwijl ze proberen uit handen van hun nieuwe vijanden te blijven. Maar zoals altijd staat Gru er niet alleen voor; naast Lucy en de kinderen, kunnen we natuurlijk rekenen op de hulp van de Minions!

Minions: De onvoorspelbare helden van het verhaal

Bob, Kevin, Stuart en de rest van de Minions blijven het komische hart van de film. Met hun typische mix van slapstick, onverstaanbare taal en eindeloze loyaliteit aan Gru, zorgen ze voor veel van de hilarische momenten in het verhaal. Hun pogingen om de familie te helpen tijdens de vlucht leveren grappige situaties op, waarbij ze tegelijkertijd onbedoeld voor nog meer problemen zorgen.

Actie, humor en hartverwarmende momenten

Despicable Me 4 blijft trouw aan de succesvolle formule van de franchise, waarbij het verhaal een perfecte balans vindt tussen knotsgekke actie en emotionele familiedrama. De animaties zijn levendig en gedetailleerd, en de personages – zowel de vertrouwde gezichten als de nieuwe vijanden – zorgen voor een dynamisch en meeslepend avontuur. De stemmen van onder andere Steve Carell (Gru) en Kristen Wiig (Lucy) geven de karakters hun vertrouwde charme, terwijl de stemacteurs achter de nieuwe schurken, Maxime en Valentina, een frisse tegenhanger vormen voor Gru’s gezin.

Kortom, Despicable Me 4 biedt een perfecte mix van humor, avontuur en familiegevoel – een must-see voor zowel fans van de serie als nieuwe kijkers. Beleef het nu op Pathé Thuis!

Hoe werkt Pathé Thuis?

Met Pathé Thuis kun je een film, ongeveer drie tot vier maanden nadat deze in de bioscoop heeft gedraaid, via Pathé Thuis bekijken. En de streamingdienst breidt elke week de collectie uit met de nieuwste titels. Soms staan titels er nog sneller op, waardoor je altijd geniet van de nieuwste films. Je betaalt alleen voor de films die je wil zien. Het is mogelijk om een film te huren, zodat je een film binnen 30 dagen kunt starten. Wanneer je deze start heb je 48 uur om de film te kijken. Daar binnen kun je deze ook nog eens opnieuw kijken.