Barbie vanaf nu te huur op Pathé Thuis - ADV - Advertorial

Eén van de beste films van 2023 is vanaf nu beschikbaar op Pathé Thuis. Barbie is een fantastische comedy gemaakt door awardwinnende regisseur Greta Gerwig.

Deze gesponsorde content wordt geleverd door een externe partij.

Barbie is nu te huur vanaf €14,99.

De perfecte wereld

Pathé Thuis omschrijft de film zelf als volgt: “In Barbieland is alles en iedereen perfect. Behalve als je een existentiële crisis hebt. Of als je een Ken bent. Wanneer Stereotype Barbie plotseling imperfecties krijgt, begint ze aan een avontuurlijke reis door de echte wereld.” Een klein voorproefje van de film krijg je in de trailer hieronder:

Hoe werkt Pathé Thuis?

Ongeveer drie tot vier maanden nadat een film in de bioscoop heeft gedraaid, kan deze bekeken worden op Pathé Thuis. Via Pathé Thuis is het mogelijk een enkele film te huren of kopen, zonder dat je vastzit aan een abonnement. Wanneer je een film koopt, blijft deze voor altijd beschikbaar via je profiel. Wanneer je een film huurt heb je 30 dagen de tijd om de film te starten. Vanaf het moment dat de film gestart is, heb je 48 uur de tijd om deze af te kijken. Iedere week breidt de streamingdienst het aanbod uit met nieuwe titels. In sommige gevallen staan films nog sneller op Pathé Thuis. Zo kun je altijd van de laatste films genieten, zonder dat je hier maandelijks voor betaalt.

Barbie

114 min

Releasejaar: 2023

Adventure | Avontuur | Comedy | Fantasie | Fantasy | Komedie | Romance

Trailer & info