AW Adventskalender 2018: 24 dagen lang elke dag een weggeefactie - Advertorial

Onze vrienden van Androidworld.nl zijn in een vrijgevige bui. Het is dan ook al bijna kerst, wat betekent dat de Adventskalender 2018 weer mooie prijzen aanbiedt - helemaal gratis en voor niets!

Deze gesponsorde content wordt geleverd door een externe partij.

Androidworld geeft in december geen chocolade en kerstsokken weg maar deelt 24 dagen lang smartphones, gadgets en kortingen uit. Gratis! Om mee te dingen naar één van deze toffe prijzen kun je dagelijks een kijkje nemen op de AW Adventskalender om te zien wat er die dag wordt weggegeven.

Maak nu kans op een Samsung Gear Fit 2 Pro
Maak nu onder andere kans op een Samsung Gear Fit 2 Pro

De AW Adventskalender loopt van 1 december tot en met 24 december en elke dag wordt er een vakje op de adventskalender geopend. Daarachter vind je een aanbieding, kortingsactie of weggeefactie die op de bijbehorende actiepagina te bekijken is. Soms moet je hiervoor wel iets doen maar we beloven je dat je er niet moe van wordt.

Ben jij ook helemaal gek op gadgets, telefoons, smart watches en headphones? Kan jij geen dag zonder het gebruik van verschillende slimme technologie? Dan kan Androidworld je nu voorzien in je behoefte. 

Dagelijkse herinnering

Het is verstandig om je in te schrijven voor de dagelijkse herinnering die we per e-mail versturen zodat je geen enkele weggeefactie mist. Je kunt je hier inschrijven voor de AW Adventskalender Alert.

Androidworld.nl wenst iedereen veel succes!