2 gratis items die je nu kunt krijgen in Fortnite - Advertorial

Fortnite: Battle Royale is de grootste game van 2018 en dendert in 2019 nog verder door met zijn succes. Epic, de ontwikkelaar van Fortnite, blijft de game wekelijks ondersteunen en spelers trakteren op skins en veranderingen aan de map, maar met groot succes komt ook de aandacht van criminele activiteiten.

Deze gesponsorde content wordt geleverd door een externe partij.

Skins, de pakjes die je kunt dragen in Fortnite, zijn soms erg veel geld waard, afhankelijk van hoe zeldzaam deze zijn. Accounts worden hierdoor soms gestolen zodat dieven deze door kunnen verkopen aan derde partijen die graag de skins willen hebben. Epic heeft hier iets op bedacht door Two Factor Authentication aan te bieden voor Fortnite accounts. Wanneer spelers hun account beveiligen met deze functie, krijgen ze de gratis Boogie Down emote. Hier kun je lezen waarom dit zo belangrijk is, en hoe je de emote kunt krijgen. Spelers moeten vooral uitkijken dat ze niet op de verkeerde links klikken en nergens hun log-in gegevens achterlaten. Over het gevaar van neppe V-Bucks reclames, lees je hier.

Daarnaast biedt Epic spelers nu de gratis Cuddle Hearts Wrap aan. Dit is een skin voor je wapens en voertuigen in de game. Deze krijg je door je favoriete content creator te steunen via het Support-a-Creator programma. Hoe je dat precies doet lees je hier. Via deze twee wegen kun je dus erg makkelijk en snel twee gratis Fortnite items krijgen.

Let wel goed op dat de items niet weer afgepakt worden door andere spelers en beveilig je account goed. Er zijn kapers op de kust die aan de lopende band accounts proberen te stelen en deze door te verkopen. In de video hieronder gaat IGN Benelux in gesprek met Player X, een jongen die Fortnite accounts steelt en deze doorverkoopt voor flinke geldbedragen.

Heb je interesse in meer cybercrime artikelen? Dan kun je hier meer lezen over ‘Swatting’ en de gevaren hiervan. Met Swatting plaatsen mensen een neppe bommelding bij onder andere YouTubers om ervoor te zorgen dat de politie hun huis binnenvalt met alle gevaren van dien. Daarnaast kun je hier meer lezen over hoe ontwikkelaar steeds beter hun games weten te beveiligen, en hoe Soulja Boy een console heeft uitgebracht vol met illegale games.