Vier Disney+ Day met een speciale introductieaanbieding

Het introductieaanbod, beschikbaar vanaf morgenochtend, biedt een maand lang Disney+ voor €1,99 voor alle nieuwe en terugkerende abonnees.

Geniet van eindeloos veel content voor nog geen twee euro.

Vanaf morgen 8 september om 06.00 uur tot en met maandag 19 september kunnen nieuwe en terugkerende abonnees hiereen maand Disney+ krijgen voor €1,99.

Disney+ day start morgen en dat betekent dat er voor nieuwe en bestaande leden verschillende voordelen zijn, naast natuurlijk een hoop nieuwe releases op de streamingdienst van Disney.

De festiviteiten tijdens Disney+ Day leiden tot D23 Expo: The Ultimate Disney Fan Event presented by Visa in Anaheim, Californië van 9 tot en met 11 september. Wij kijken ontzettend uit naar dit evenement omdat er dan ontzettend veel nieuwe films en series van Disney worden aangekondigd voor de streamingdienst. Tot die tijd (of daarna nog zelfs) kunnen fans genieten van een speciale aanbieding waardoor ze een maand Disney+ krijgen voor slechts €1,99.

Nog meer voordelen voor Disney+ leden

Om Disney+ Day te vieren krijgen Disney+-abonnees en hun gasten 30 minuten voordat het park opengaat voor reguliere bezoekers toegang tot het Disneyland Park in Disneyland Paris en de Parken in Walt Disney World Resort in Florida en Disneyland Resort in Californië. Dit is natuurlijk handig wanneer je rustig wilt genieten van attracties die normaal gesproken ontzettend druk zijn. Verder is er voor gasten in Disneyland Paris speciaal entertainment, fotomomenten en een dessert met een blauw thema.

Mocht je nog geen reis naar Disneyland Paris op de planning hebben, dan kun je dat nu boeken om gratis 1 jaar Disney+ cadeau te krijgen.