This Close

7.3

Genres: Drama

Releasejaar: 2018

30 min

Bekijk op IMDB.com

Omschrijving This Close

Boezemvrienden Kate en Michael zijn allebei doof. Kate is dolgelukkig nu ze ten huwelijk is gevraagd door haar vriend, Danny. Michaels relatie is net stukgelopen en daar heeft hij het erg moeilijk mee. Kate probeert Michael te steunen, maar merkt dat ze langzaam uit elkaar groeien. Ook op het gebied van werk krijgen Kate en Michael te maken met de nodige uitdagingen. Is hun vriendschap sterk genoeg om alle problemen te overwinnen?

Seizoenen

This Close (S01)Videoland
Like I Always Wanted

Michaels eerste striproman is uitgebracht en hij reist naar Seattle voor een signeersessie. Hij vraagt zijn beste vriendin Kate mee, maar de stemming slaat al snel om als Michael ontdekt dat Kate iets voor hem geheim heeft gehouden.

Who We Are

Kate vertegenwoordigt haar bedrijf bij een branchepanel. Michael bespreekt zijn nieuwe boek met zijn uitgever, maar het gesprek verloopt niet goed. Als Kate en Michael willen bijpraten tijdens een etentje, lopen ze Michaels ex tegen het lijf.

Night and Day

Kate heeft een PR-evenement georganiseerd op haar werk en dat is een succes. Michael is nog steeds op zoek naar inspiratie en besluit te gaan stappen. Hij neemt een verrassende beslissing.

The Chances

Kate heeft Michael en zijn familie uitgenodigd voor Thanksgiving. Geheimen dreigen het perfecte etentje te verstoren. Michaels moeder helpt haar zoon uit zijn creatieve malaise. Danny krijgt ruzie met Michaels broer.

The Way We Were

Flashbacks laten zien hoe de eerste scheuren zijn ontstaan in de relatie tussen Kate en Danny en wat er is gebeurd tussen Michael en Ryan.

What Happened To Us?

Kate besluit dat ze meer initiatief moet nemen, op haar werk en in haar relatie met Danny. Michael zit weer vol inspiratie, net als Ryan probeert terug te komen in zijn leven. Danny heeft een verrassing gepland voor Kate, maar zet hiermee de zaken op scherp.

This Close (S02)Videoland

Trailer

Reacties op This Close