The Good Fight

8.4

Genres: Crime, Drama

Releasejaar: 2019

Bekijk op IMDB.com

Omschrijving The Good Fight

Diane Lockhart is in een zwart gat terecht gekomen en verkeert in financieel zwaar weer. Ook heeft ze haar baan verloren bij Lockhart & Lee en probeert ze samen met haar petekind Maia en Lucca Quinn hun reputaties te herstellen.

Seizoenen

The Good Fight (S01)Videoland
The Good Fight (S02)Videoland
The Good Fight (S03)Videoland
The One Inspired by the Recent TroublesSinds March 22, 2019

Er is storm op komst voor Reddick, Boseman & Lockhart als oude onthullingen over een partner aan het licht komen. Net nu ze dacht dat het allemaal niet gekker kon, leidt een incident in de privésfeer Diane tot haar breekpunt. Er dient zich een nieuwe kans aan voor Lucca. Marissa leert Maia hoe ze wat taaier kan worden.

The One Inspired by Roy CohnSinds March 29, 2019

Maia krijgt in de rechtszaal te maken met de tot op het bot corrupte advocaat Roland Blum. De firma houdt een sollicitatiegesprek met iemand om de afdeling huwelijksrecht te leiden, maar Lucca twijfelt aan zijn geschiktheid. Diane moet even stoom afblazen als ze hoort wie Kurt heeft aanbevolen voor een nieuwe baan.

The One Where Diane Joins the ResistanceSinds April 5, 2019

Diane voelt zich aangemoedigd om ‘iets te doen’ nadat ze heeft gesproken met de leider van een vrouwenverzetsgroep die tegen de president strijdt. Het plan dat Maia en Blum hadden bedacht om strafvermindering te krijgen, mislukt als hun zaak wordt overgenomen. Lucca krijgt een verrassende nieuwe zaak terwijl Marissa Julius helpt om een campagnemanager te vinden.

The One with Lucca Becoming a MemeSinds April 12, 2019

Diane voelt zich aangemoedigd om ‘iets te doen’ nadat ze heeft gesproken met de leider van een vrouwenverzetsgroep die tegen de president strijdt. Het plan dat Maia en Blum hadden bedacht om strafvermindering te krijgen, mislukt als hun zaak wordt overgenomen. Lucca krijgt een verrassende nieuwe zaak terwijl Marissa Julius helpt om een campagnemanager te vinden.

The One Where a Nazi Gets PunchedSinds April 19, 2019

Blum weet zich te mengen in de zaak van een bedrijf dat commerciële DNA-testen uitvoert. Het bedrijf zou de resultaten doorverkopen aan verzekeringsmaatschappijen. Lucca en Jay houden toezicht bij lokale verkiezingen en krijgen te maken met zware intimidatie. Maia probeert door te gaan met haar leven.

The One With the Celebrity DivorceSinds April 26, 2019

‘Kapper van de sterren’ Wade V. vraagt Lucca om hulp in een echtscheidingszaak van een van zijn klanten. Na de deal met het DNA-testbedrijf treedt Blum binnen de firma op de voorgrond. Het politieke geroezemoes rond de verzetsgroep houdt aan.

The One Where Diane and Liz Topple DemocracySinds May 3, 2019

Diane probeert zich staande te houden onder een krankzinnige regering zonder zelf helemaal gek te worden. Adrian en Liz vinden het moeilijk dat het niet meer om de waarheid draait: advocaten met het beste verhaal verslaan advocaten die de beste feiten aandragen. Ondertussen zoekt Lucca balans in haar leven met een baby en een nieuwe liefde en treft Maia een nieuwe vijand in de tot op het bot corrupte advocaat Roland Blum.

The One Where Kurt Saves DianeSinds May 10, 2019

Felix Staples schudt de firma goed wakker als hij terugkeert met een zaak tegen ChumHum. Hij neemt een oude bekende mee om hem te vertegenwoordigen: Solomon Waltzer. Diane ontvangt thuis een mysterieus berichtje. Kurt vraagt zich af wat ze uitspookt. Acteur Gary Carr volgt iedere stap van Lucca ter voorbereiding op zijn nieuwe rol.

The One Where the Sun Comes OutSinds May 17, 2019

ChumHum vraagt Reddick, Boseman & Lockhart een specialist in te huren om te onderzoeken of er nog sprake is van wangedrag of culturele problemen binnen de firma. Diane heeft haar twijfels bij de werkwijze van de verzetsgroep. Blum heeft een intrigerende vacature voor Maia.

Trailer

Reacties op The Good Fight