The Blacklist

8.2

Genres: Crime, Drama, Mystery, Thriller

Releasejaar: 2013

43 min

Bekijk op IMDB.com

Omschrijving The Blacklist

Amerikaanse misdaadserie over ´s werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

Seizoenen

The Blacklist (S01)Netflix

NieuwDezeWeek Promo:

The Blacklist (S02)Netflix
The Blacklist (S03)Netflix
The Blacklist (S04)Netflix
Aflevering 2

Red betrekt zowel Tom als de speciale eenheid bij zijn zoektocht naar de beruchte premiejager Mato, die mogelijk meer weet over de verblijfplaats van Alexander Kirk.

Aflevering 3

Liz keert terug bij de speciale eenheid. Red probeert ondertussen Alexander Kirk en de dochter van Liz op te sporen.

Aflevering 4Sinds Jan. 14, 2017

Liz ontvangt een link naar een website waarop ze beelden van haar dochter kan zien. Tom weet Agnes daardoor te traceren.

Aflevering 5

Liz' loyauteit wordt op de proef gesteld als Red achter Kirk aan gaat. En het team zoekt koortsachtig naar de moordenaar van uitvinders van revolutionaire technologieën.

Aflevering 6

Wanneer Kirk hackers inhuurt die zwaar beveiligde computernetwerken kunnen kraken, zien Red en Liz hun kans schoon om hun doelwit te pakken te krijgen.

Aflevering 7

Terwijl Kirks gezondheid steeds verder achteruitgaat, vraagt Liz Cooper om advies en gaat Red met de taskforce achter een crimineel aan die valse id's maakt.

Aflevering 8
Aflevering 9
Aflevering 10
Aflevering 11
Aflevering 12
Aflevering 13
Aflevering 14
Aflevering 15
Aflevering 16
The Blacklist (S05)Netflix
Aflevering 12
The Blacklist (S06)Netflix
Dr. Hans KoehlerSinds Jan. 16, 2019

Red brengt de speciale eenheid op het spoor van een plastisch chirurg die criminelen van een nieuwe identiteit voorziet. Liz onderzoekt wat er de nacht dat de echte Raymond Reddington stierf precies is gebeurd.

The CorsicanSinds Jan. 16, 2019

Liz en de speciale eenheid moeten tot het uiterste gaan om een naderende bomaanslag te voorkomen. Red heeft een onverwachte ontmoeting die zijn leven voor altijd zal veranderen.

The PharmacistSinds Jan. 23, 2019

Red zet een plan in gang om zich uit zijn benarde positie te bevrijden. Terwijl Cooper voor een moeilijke keuze komt te staan, probeert de speciale eenheid een beruchte biohacker op te sporen.

The PawnbrokersSinds Jan. 30, 2019

Red probeert zich aan te passen aan het leven in de gevangenis, maar een oude rivaal maakt hem het leven zuur. Samar gaat undercover in een duistere organisatie die leningen aan criminelen verschaft.

Alter EgoSinds Feb. 6, 2019

Red wordt op eigen verzoek naar een kliniek gestuurd voor een psychiatrisch onderzoek. Voor Liz en Jennifer is dat het ideale moment om een persoon op te sporen die mogelijk informatie heeft over Reds verleden.

The EthicistSinds Feb. 13, 2019

Red wordt op eigen verzoek naar een kliniek gestuurd voor een psychiatrisch onderzoek. Voor Liz en Jennifer is dat het ideale moment om een persoon op te sporen die mogelijk informatie heeft over Reds verleden.

General ShiroSinds Feb. 20, 2019

Red en Dembe doen een beroep op Glen om de jury in de rechtszaak tegen Red te manipuleren. De speciale eenheid verdiept zich in een reeks mysterieuze moorden door tot wapen getransformeerde insecten.

Marko JankowicsSinds Feb. 27, 2019

Tijdens de zoektocht naar een vrouw met informatie over Reds verleden kruisen Liz en Jennifer het pad van een wrede smokkelaar. Red werpt zich op als bemiddelaar in een conflict tussen twee gevangenisbendes.

Minister DSinds March 6, 2019

Red vecht in de rechtszaal om voor eens en altijd te bewijzen dat hij geen hoogverraad heeft gepleegd. Hij vraagt Liz om een persoon van de Blacklist op te sporen die hem mogelijk kan vrijpleiten.

The CryptobankerSinds March 13, 2019

De speciale eenheid duikt in de wereld van cryptovaluta om een naderende aanslag te voorkomen. Red zet ondertussen een riskant plan in werking om zijn vrijheid te waarborgen.

Bastien MoreauSinds March 20, 2019

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel, Raymond 'Red' Reddington. Red is bereid de FBI te helpen criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met FBI-agente Elizabeth Keen.

Bastien Moreau: ConclusionSinds March 27, 2019

Cooper zet zijn reputatie op het spel door het voor Red op te nemen in het Witte Huis. Liz en de FBI-eenheid zetten ondertussen de zoektocht naar The Corsican voort.

Robert VescoSinds April 3, 2019

Red en de speciale eenheid richten hun pijlen op de voortvluchtige Robert Vesco, een van 's werelds grootste meesteroplichters. Samar neemt een beslissing die haar leven enorm zal veranderen.

The Osterman Umbrella CompanySinds April 10, 2019

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel, Raymond 'Red' Reddington. Red is bereid de FBI te helpen criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met FBI-agente Elizabeth Keen.

Olivia OlsonSinds April 17, 2019

De FBI-eenheid wil een vrouw opsporen die gespecialiseerd is in vijandige overnames van criminele organisaties. Er zijn sterke aanwijzingen dat zij meer weet van een internationale samenzwering.

Lady LuckSinds April 24, 2019

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel, Raymond 'Red' Reddington. Red is bereid de FBI te helpen criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met FBI-agente Elizabeth Keen.

The Third EstateSinds May 1, 2019

De speciale eenheid probeert uit alle macht te voorkomen dat een terroristische groepering kinderen van de allerrijksten ter wereld ontvoert. Ressler probeert te achterhalen wat er met de moeder van Liz is gebeurd.

The Brockton College KillerSinds May 8, 2019

Een populaire misdaadpodcast zorgt ervoor dat de FBI een oude zaak opnieuw onder de loep neemt. Red vraagt Dominic Wilkinsom om hulp bij het nemen van een moeilijke beslissing.

RassvetSinds May 8, 2019

Na een mislukte missie in het buitenland moet Katarina Rostova vluchten voor haar leven. Ze belandt steeds verder in het nauw en moet de hulp in roepen van de man die heeft gezworen haar altijd te zullen beschermen.

Guillermo RizalSinds May 15, 2019

Meerdere kinderen worden onder soortgelijke omstandigheden ontvoerd. De speciale eenheid zet alles op alles om de kidnapper te pakken. Red probeert iemand op te sporen die zelf alles en iedereen kan vinden.

Anna McMahonSinds May 15, 2019

De speciale eenheid doet een alles-of-nietspoging om het dossier met bewijsmateriaal van de samenzwering tegen de VS in handen te krijgen. Slagen ze erin om presidentieel adviseur Anna McMahon af te troeven?

Robert DiazSinds May 22, 2019

Terwijl het werkelijke plan van de president in gang is gezet, gaan Liz en de speciale eenheid tot het uiterste om een ramp te voorkomen. Red heeft een geheime ontmoeting met een man die meer weet over zijn verleden.

The Blacklist (S07)Netflix Videoland
The Blacklist (S08)Netflix Videoland
The Blacklist (S09)Netflix Videoland
The Blacklist (S10)Netflix Videoland

Raymond 'Red' Reddington, 's werelds meest gezochte crimineel, is bereid de FBI te helpen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met FBI-agente Liz Keen. Red leidt de FBI naar de meest vreemde en gevaarlijke criminelen. Tussen Liz en Red is er continu sprake van een ongemakkelijk kat-en-muisspel.

Reacties op The Blacklist