The Blacklist

8.2

Genres: Crime, Drama, Mystery, Thriller

Releasejaar: 2013

43 min

Bekijk op IMDB.com

Omschrijving The Blacklist

Amerikaanse misdaadserie over ´s werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

Seizoenen

The Blacklist (S01)Netflix
The Blacklist (S02)Netflix
The Blacklist (S03)Netflix
The Blacklist (S04)Netflix
Aflevering 1

Liz blijkt te zijn gekidnapt door een man die beweert dat hij haar vader is. Red zet alles op alles om haar op te sporen.

Aflevering 2

Red betrekt zowel Tom als de speciale eenheid bij zijn zoektocht naar de beruchte premiejager Mato, die mogelijk meer weet over de verblijfplaats van Alexander Kirk.

Aflevering 3

Liz keert terug bij de speciale eenheid. Red probeert ondertussen Alexander Kirk en de dochter van Liz op te sporen.

Aflevering 4Sinds 14 januari 2017

Liz ontvangt een link naar een website waarop ze beelden van haar dochter kan zien. Tom weet Agnes daardoor te traceren.

Aflevering 5

Liz' loyauteit wordt op de proef gesteld als Red achter Kirk aan gaat. En het team zoekt koortsachtig naar de moordenaar van uitvinders van revolutionaire technologieën.

Aflevering 6

Wanneer Kirk hackers inhuurt die zwaar beveiligde computernetwerken kunnen kraken, zien Red en Liz hun kans schoon om hun doelwit te pakken te krijgen.

Aflevering 7

Terwijl Kirks gezondheid steeds verder achteruitgaat, vraagt Liz Cooper om advies en gaat Red met de taskforce achter een crimineel aan die valse id's maakt.

Aflevering 8
Aflevering 9
Aflevering 10
Aflevering 11
Aflevering 12
Aflevering 13
Aflevering 14
Aflevering 15
Aflevering 16
The Blacklist (S05)Netflix
Aflevering 12
The Blacklist (S06)Videoland
Dr. Hans KoehlerSinds 16 januari 2019

Red brengt de speciale eenheid op het spoor van een plastisch chirurg die criminelen van een nieuwe identiteit voorziet. Liz onderzoekt wat er de nacht dat de echte Raymond Reddington stierf precies is gebeurd.

The CorsicanSinds 16 januari 2019

Liz en de speciale eenheid moeten tot het uiterste gaan om een naderende bomaanslag te voorkomen. Red heeft een onverwachte ontmoeting die zijn leven voor altijd zal veranderen.

The PharmacistSinds 23 januari 2019

Red zet een plan in gang om zich uit zijn benarde positie te bevrijden. Terwijl Cooper voor een moeilijke keuze komt te staan, probeert de speciale eenheid een beruchte biohacker op te sporen.

The PawnbrokersSinds 30 januari 2019

Red probeert zich aan te passen aan het leven in de gevangenis, maar een oude rivaal maakt hem het leven zuur. Samar gaat undercover in een duistere organisatie die leningen aan criminelen verschaft.

Alter EgoSinds 6 februari 2019

Red wordt op eigen verzoek naar een kliniek gestuurd voor een psychiatrisch onderzoek. Voor Liz en Jennifer is dat het ideale moment om een persoon op te sporen die mogelijk informatie heeft over Reds verleden.

The EthicistSinds 13 februari 2019

Red wordt op eigen verzoek naar een kliniek gestuurd voor een psychiatrisch onderzoek. Voor Liz en Jennifer is dat het ideale moment om een persoon op te sporen die mogelijk informatie heeft over Reds verleden.

General ShiroSinds 20 februari 2019

Red en Dembe doen een beroep op Glen om de jury in de rechtszaak tegen Red te manipuleren. De speciale eenheid verdiept zich in een reeks mysterieuze moorden door tot wapen getransformeerde insecten.

Marko JankowicsSinds 27 februari 2019

Tijdens de zoektocht naar een vrouw met informatie over Reds verleden kruisen Liz en Jennifer het pad van een wrede smokkelaar. Red werpt zich op als bemiddelaar in een conflict tussen twee gevangenisbendes.

Minister DSinds 6 maart 2019

Red vecht in de rechtszaal om voor eens en altijd te bewijzen dat hij geen hoogverraad heeft gepleegd. Hij vraagt Liz om een persoon van de Blacklist op te sporen die hem mogelijk kan vrijpleiten.

The CryptobankerSinds 13 maart 2019

De speciale eenheid duikt in de wereld van cryptovaluta om een naderende aanslag te voorkomen. Red zet ondertussen een riskant plan in werking om zijn vrijheid te waarborgen.

Aflevering 11Sinds 20 maart 2019

Trailer

Reacties op The Blacklist