Succession

6.7

Genres: Drama

Releasejaar: 2018

Bekijk op IMDB.com

Omschrijving Succession

Succesion volgt de levens van de familie Roy, waarbij het gaat over de toekomst en controle van het media en entertainment conglomeraat zodra hun verouderde vader (Brian Cox) begint terug te stappen.

Seizoenen

Succession (S01)Movies & Series XL
CelebrationSinds 4 juni 2018

Eerste aflevering van de serie. Op zijn 80e verjaardag choqueert mediamagnaat Logan Roy zijn familie met het nieuws dat hij voor onbepaalde tijd in zijn functie als CEO van Waystar/Royco blijft. Het nieuws brengt zijn zoon Kendall in de war, de opvolger, die middenin onderhandelingen zit over de aankoop van een digitale media-firma, opgericht door een gladde ondernemer genaamd Lawrence. Na een spontane softbalwedstrijd lopen de gemoederen hoog op wanneer Logans andere kinderen, Roman, Shiv en Connor, bezwaar maken tegen Logans plannen, waaronder zijn wens om de manier waarop zijn uiteindelijke opvolger wordt gekozen te veranderen.

Shi*t Show at the F**k FactorySinds 11 juni 2018

Logans onbekwaamheid ontvlamt een verhitte opvolgingsdiscussie tussen zijn kinderen. Het bestuur informeert de media over leiderschapsplannen voordat de beurs opent. Greg krijgt de taak om belangrijke artikelen van het appartement van Roy op te halen. Kendall geeft een gepassioneerd slotpleidooi om Waystar/Royco in de familie te houden en het ontnuchterende nieuws van trouwe bedrijfsadvocaat Gerri Kellman tempert een moment van rechtvaardigheid.

SuccessionSinds 18 juni 2018

Terwijl Waystar's aandelen naar gevaarlijke dieptepunten kelderen, wordt Kendall geconfronteerd met een grote crisis rond een geheime banklening. Boos op Marcia nadat deze op haar strepen gaat staan in het Roy-appartement, besluit Shiv een oude minnaar in te huren om een achtergrondcheck uit te voeren bij Logans derde vrouw. Kendall en Roman wonen hun eerste belangrijke vergadering bij in hun nieuwe functies, net als Tom en Greg. Kendall probeert Rava ervan te overtuigen hun huwelijk een tweede kans te geven, en zijn vader geeft hem een onverwachte reactie op zijn aanpak van Waystar.

Aflevering 4Sinds 25 juni 2018
Aflevering 5Sinds 2 juli 2018
Aflevering 6Sinds 9 juli 2018
Aflevering 7Sinds 16 juli 2018
Aflevering 8Sinds 23 juli 2018
Aflevering 9Sinds 30 juli 2018
Aflevering 10Sinds 6 augustus 2018

Trailer

Reacties op Succession