Ronnie

Genres: Reality-TV

Releasejaar: 2022

Omschrijving Ronnie

Ronnie Flex wordt gevolgd in de spannendste tijd van zijn leven. Na lang struggelen vond hij de liefde voor muziek terug en bereidt hij zich voor op zijn langverwachte albumrelease. Zijn rocksterrenbestaan maakt plaats voor het gezinsleven, maar dat gaat nog niet helemaal vlekkeloos. Een uniek inkijkje in het leven van artiest en vader Ronnie Flex en zijn zwangere vriendin, Demi de Boer.

Seizoenen

Ronnie (S01)Videoland

NieuwDezeWeek Promo:

Afl. 1: Voor Altijd Samen - De Nieuwe Ronnie

Er komt een spannende tijd aan voor Ronnie Flex: zijn vriendin Demi de Boer is zwanger, hij mag eindelijk weer optreden én na vier jaar komt zijn langverwachte nieuwe album uit.

Afl. 2: Voor Altijd Samen - Er Komt Een Kind

Demi maakt een bijzondere foto waarmee ze naar buiten wil brengen dat ze zwanger is, terwijl Ronnie de laatste hand legt aan zijn album. Er komen veel emoties los wanneer hij het eindelijk aandurft om zijn nieuwe muziek te laten horen aan zijn beste vrienden.

Afl. 3: Voor Altijd Samen - Verrassing

Terwijl Demi de babykamer bij elkaar shopt, geeft Ronnie hetzelfde bedrag uit aan een cadeau voor zijn broertje. In aanloop naar de grote release van zijn album moet er nog veel gebeuren: van persfoto tot videoclip. Demi wordt door haar dierbaren verrast met een babyshower.

Afl. 4: Voor Altijd Samen - De Release

De grote dag is aangebroken en er heerst spanning in huize Plasschaert-De Boer. Een paar uur voordat Ronnies album uitkomt, presenteert hij het aan de pers en bekenden in zijn eigen metro. Tijd voor uitbrakken is er niet, zowel de verbouwing als de promotie van het album gaat met veel bombarie gepaard.

Afl. 5: Voor Altijd Samen - Nachtje Weg

Ronnie zit er zwaar doorheen en tijdens een nachtje weg is hij zeer openhartig als hij zijn hart lucht bij Demi. Tot overmaat van ramp vergeet hij iets wat hem zeer dierbaar is. Gelukkig zorgt het bezoek aan de dierentuin met zijn ouders voor wat ontlading als Nori tot hun verbazing alleen maar oog heeft voor één dier.

Afl. 6: Voor Altijd Samen - Ronald De Boer

Ronnie wordt ingemaakt door Ronald de Boer tijdens een potje padel en het koppel is in shock als Ronald vertelt wat hij heeft gedaan bij de geboorte van Demi. Ronnie is verontwaardigd dat alleen vrouwen een babyshower krijgen en zadelt zijn beste vriend Bigga op met de organisatie voor zijn eigen babyshower.

Afl. 7: Voor Altijd Samen - De Laatste Loodjes

Een persoonlijk drama in Ronnies carrière is de breuk met zijn vorige muzieklabel. Terwijl Ronnie gerechtigheid zoekt, wordt Bigga gered van een flop tijdens de voorbereiding van de Manshower. Demi krijgt het steeds zwaarder nu de baby er bijna aankomt.

Afl. 8: Voor Altijd Samen

Ronnie Flex wordt gevolgd in de spannendste tijd van zijn leven. Hij vond de liefde voor muziek terug en bereidt zich voor op zijn langverwachte albumrelease. Langzamerhand maakt zijn rocksterrenbestaan plaats voor het gezinsleven.

Reacties op Ronnie